Iaşi: Lacrimi la ultima cursă a lui Bogdan Pavlov (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleile cimitirului Eternitatea s-au dovedit neîncăpătoare vineri dimineaţă.

Au sosit prieteni de-ai campionului de competiţii auto cu maşini venite parcă direct de la saloanele auto, printre care şi câteva 4X4 modificate pentru offroad. Câteva sute de oameni au ţinut să-l conducă pe ultimul drum pe Bogdan Pavlov, afaceristul ieşean care s-ar fi sinucis marţi lângă Galaţi.

Iaşi: Pilotul lui Bogdan Pavlov, campionul naţional la offroad care s-a sinucis: „El ne-a învăţat să gândim la extrem, să găsim soluţii“ (VIDEO)

„Eu sunt din Braşov, dar am ţinut să fiu prezent aici“, a spus cu lacrimi în ochi un membru al clubului 4X4. Prietenii lui Bogdan Pavlov s-au arătat şocaţi de gestul necugetat al campionului la offroad, dar susţin că bărbatul de 44 de ani, nu a apelat la sinucidere din motive financiare.

Iaşi: Campionul la offroad, datorii de 755.421 de euro

„S-a destăinuit unor prieteni apropiaţi în legătură cu ce-l preocupă. Era foarte mâhnit, dar nu pot să spun mai multe. N-au fost probleme financiare, ci de natură personală“, a spus Lucian Burlea, prieten cu Bogdan Pavlov.

Vezi mai jos imagini de la înmormântare:

Prietenii de la Clubul Offroad Iaşi i-au adus acestuia maşina la cimitir

Rudele şi prietenii lui Bogdan l-au condus pe ultimul drum:

Durerea fiicei Carla, mama Elena şi fosta soţie Simona în momentul în care sicriul lui Bogdan Pavlov a fost coborât în pământ:

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite