Iaşi: Prietenii campionului naţional la offroad găsit împuşcat în cap refuză să creadă că bărbatul s-a sinucis (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Bogdan Pavlov, ieşeanul care şi-ar fi pus capăt zilelor cu o puşcă de vânătoare în apropiere de Galaţi, era fondatorul şi preşedintele Clubului Offroad din capitala Moldovei.

ORA 13.40 Prietenii lui sunt convinşi că Bogdan nu s-ar fi sinucis. „Era un om foarte puternic. Era unul dintre campionii naţionali la offroad. Are multe trofee şi cupe. Personal, nu cred că s-a sinucis", a spus unul dintre prietenii lui Pavlov, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Cunoscuţii lui Bogdan spun că era un om vesel şi nu ştiu să fi avut probleme. „Nu dădea semne că are probleme. Era o fire veselă. Refuzăm să credem că s-a sinucis", a mai spus prietenul ieşeanului.

Bogdan Radu Pavlov avea o maşină de teren modificată pentru offroad, o vilă în satul Păun, un Audi A6 şi o barcă. „Un om care nu are lipsuri financiare nu şi-ar fi pus capăt zilelor", a mai spus prietenul lui Pavlov.

Citeşte şi:

Cine a fost Bogdan Pavlov

UPDATE-Posibilul motiv al sinuciderii-problemele în afaceri

UPDATE/Patronul ieşean care s-a sinucis la Galaţi a ales să moară lângă o troiţă. Psihologii spun că asta indică faptul că a planificat totul cu grijă

Traficant de ţigări împuşcat pe frontieră

ORA 13.10: Prietenii şi cunoscuţii lui Bogdan Pavlov sunt în stare de şoc. Nu le vine să creadă că ieşeanul şi-a pus capăt zilelor.

„Am încercat de dimineaţă să iau legătura cu el, dar avea telefonul închis. Ştiam că este în Bucium ca să facă traseele pentru concursul din acest sfârşit de săptămână“, a declarat unul dintre apropiaţii lui Bogdan. Acesta este încă bulversat de vestea sinucedirii ieşeanului. „Era pasionat de maşini şi era sufletul mişcării offroad din Iaşi“, a mai spus prietenul lui Bogdan Pavlov.

ORA 13.05: Radu Bogdan Pavlov este fondatorul şi preşedintele Clublui Offroad din Iaşi. La sfârşitul acestei săptămâni trebuia să organizeze Campionatul Naţional de Offroad în zona Bucium.

image

Radu Bogdan Pavlov (în tricou verde, dreapta sus, sprijinit de maşina de teren) era campion naţional la offroad

ORA 12.50: Mama omului de afaceri care şi-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare la zece kilometri de Galaţi refuză să vorbească despre fiul ei. Acesta are o firmă care se ocupă cu centrale termiceşi sisteme de climatizare. Este divorţat şi are o fată de 18 ani care locuieşte mai mult cu bunicii.

Video: Mama lui Bogdan Pavlov

Un bărbat de 44 de ani din Iaşi a fost găsit fără suflare într-o maşină de lux, pe drumul Galaţi Brăila. Descoperirea a fost făcută în această dimineaţă. Ieşeanul Radu Bogdan Pavlov, în vârstă de 44 de ani, este om de afaceri. Primele informaţii oferite de anchetatori arată că ar fi fost vorba despre sinucidere. Ieşeanul a fost găsit într-un Audi A6. Oamenii legii au găsit pe bordul autoturismului a fost găsită o factură pe numele Pavlov Mihai.

image

Datele arată că este vorba de o sinucidere

Arma cu care omul de afaceri s-ar fi împuşcat în cap este o carabină semiautomată Browning.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite