Iaşi: Firma deţinută de Bogdan Pavlov nu a făcut deloc profit anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Radu Pavlov, ieşeanul care s-ar fi sinucis marţi dimineaţă la Galaţi, avea o firmă de centrale termice şi a fondat Clubul Offroad din iaşi. Bărbatul de 44 de ani era recăsătorit şi avea o fată din prima căsnicie.

Pe plan profesional, Radu Bogdan Pavlov era patronul firmei Intersab Co SRL, la care nu avea asociaţi şi la care adus un aport de 223.700 de lei.

Pentru anul 2008, firma Intersab Co SRL a avut 19 angajaţi şi un profit de 18.563 de lei. Lucurile nu au fost la fel de bune anul următor, când profitul a fost nul iar numărul de angajaţi a scăzut la 15.

De asemenea, Radu Bogdan Pavlov era fondatorul şi preşedintele Clubului Offroad din Iaşi. Din acest motiv, printre posesiunile lui se număra o maşină de teren modificată pentru offroad.

Mai citiţi:

Prietenii campionului naţional la offroad găsit împuşcat în cap refuză să creadă că bărbatul s-a sinucis (UPDATE)

Cealaltă maşină, un Audi A6, este cea în care a fost descoperit trupul omului de afaceri, care locuia într-o vilă lângă Iaşi, în satul Păun. De asemenea, Bogdan Pavlov mai avea şi o barcă.

Apropiat de fiica sa

Bogdan Pavlov s-a căsătorit prima dată după terminarea liceului, relaţie în urma căreia a devenit tatăl lui Carla. Acest mariaj nu a durat însă mult. În urmă cu trei ani, Bogdan s-a recăsătorit, dar a ţinut legătura cu fiica sa.

„Carla se înţelegea bine cu tatăl ei. Îi făcea toate poftele, telefoane, tot ce dorea. Acum mă gândesc cum să fac s-o menajez căci pentru ea a început ultimul an de liceu", a spus fosta soacră a lui Bogdan.

Potrivit apropiaţilor, Bogdan Pavlov era un tip energic căruia îi plăcea viaţa, dar în ultimul timp ceva se schimbase în atitudinea lui.

„Tot ce pot să spun este că în ultimul timp nu mai răspundea la telefon când îl sunam să ne mai adunăm la noi acasă. Era mai distant şi din acest motiv aş înclina spre varianta sinuciderii", a povestit fosta soacră.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite