Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise Ilinca Gânju se dă amnezic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, iubitul şi ucigaşul pictoriţei Ilinca Gânju regretă fapta săvârşită pe 10 mai când şi-a înjunghiat de zece ori cu un cuţit de bucătărie prietena. Acesta va fi mâine supus pentru a doua oară unei expertize psihiatrice.

În prezent bărbatul se află internat la Spitalul de Psihiatrie „Socola", iar starea de sănătate a acestuia nu este deloc bună. „Chiar acum l-am evaluat pe pacient şi am constatat că se află într-o stare proastă. În urma pneumoniei continuă să facă febră de 39,5. Depresia persistă, are o voce stinsă, şoptită, relatările sale sunt seci, sumare. Tot timpul spune că îi pare rău pentru fapta comisă, că nu ştie cum a putut face aşa ceva, că parcă nu era el atunci. Susţine că ceva straniu s-a întâmplat în acel moment", spune Gheorghe Drăghici, psihologul care se ocupă de cazul lui Crudu.

Bărbatul va fi supus unei noi expertize psihiatrice mâine. Joia trecută, Crudu şi-a recunoscut fapta în faţa comisie de expertiză. „Deşi medicii legişti nu au confirmat încă, eu cred că este foarte posibil ca mâine să aibă loc o a doua expertiză psihiatrică a pacientului Crudu", spune Călin Scripcaru, mamagerul Spitalului „Socola". În cazul în care bărbatul va fi găsit cu discernământ cel mai probabil procurorii vor propune arestarea acestuia.

Citeşte şi:

Pictoriţa ucisă îi trimitea mesaje de adio iubitului

Bărbatul suspectat de uciderea Ilincăi Gînju a încercat să plece de la Terapie Intensivă

EXCLUSIV : Ilinca, pictoriţa ucisă de iubitul gelos, se pregătea să-şi dea licenţa

 Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. Tânăra pictoriţă avea patru lovituri de cuţit în faţă şi altele şase în spate. Marius Crudu este în evidenţele Spitalului „Socola" cu afecţiune psihică cronică încă de acum 9 ani. La ultimul control de pe 5 mai, i s-a cerut să se interneze, dar a refuzat.

Mai urmăreşte şi:

Fiica pictorului Gânju, ucisă de iubitul gelos chiar de ziua ei, a fost lovită cu un cuţit de bucătărie

EXCLUSIV Sora pictoriţei ucise: „Era o fată normală, cu o relaţie ciudată“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite