Iaşi: Bărbatul suspectat de uciderea Ilincăi Gînju a încercat să plece de la Terapie Intensivă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, de 38 de ani, şi-a revenit în această dimineaţă din comă. El este păzit la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţe de doi poliţişti.

Citeşte şi:

EXCLUSIV : Ilinca, pictoriţa ucisă de iubitul gelos, se pregătea să-şi dea licenţa

Ora 18.00: Familia Ilincăi veghea astăzi la căpătâiul tinerei, care a fost depusă la capela Cimitirului „Sf. Petru şi Pavel“. Răvăşite de durere, rudele au interzis accesul presei în capelă şi au refuzat să facă vreun comentariu.

image

Ilinca a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Mai mulţi elevi de la Colegiul „Negruzzi“ au venit şi s-au recules la sicriul celei care le preda ore de desen. Fiica pictorului Ioan Gînju, răpus în urmă cu nouă ani de cancer, va fi condusă mâine după amiază pe ultimul drum.

Ora 17.00:  Bărbatul vorbeşte incoerent şi este vegheat de medici, dar şi de doi agenţi de la Poliţia Comunitară. „Delirează. A vrut să se ridice şi să plece, dar l-au sedat medicii“, a spus unul dintre agenţi. Marius Crudu este agitat, iar doctorii spun că este încă sub efectul pastilelor pe care le-a înghitţit ca să se sinucidă.  „Pacientul a ieşit din comă, dar este încă sub efectul halucinogenelor. Vorbeşte, dar nu se înţelege ce spune“, a declarat Tudor Archipescu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sf. Ioan“ din Iaşi. Anchetatorii au venit astăzi la Crudu la spital ca să-l audieze, dar deocamdată nu se pot înţelege cu bărbatul.

Ora. 10.00: Principalul suspect al crimei din Canta a ieşit astăzi dimineaţă din comă, dar poliţiştii nu pot încă să-l interogheze. Bărbatul este păzit de doi poliţişti.

Medicii de la Spitalul de Psihiatrie "Socola" susţin că acum o săptămână i-au cerut lui Marius Crudu, aflat în evidenţele lor din 2001, să se intereneze deoarece starea sa de sănătate nu era bună.

Marius Ilie Crudu este în evidenţele Spitalului Socola cu afecţiune psihică cronică încă de acum nouă ani. La ultimul control, de pe 5 mai, i s-a cerut să se interneze, dar bărbatul de 38 de ani a refuzat. "A refuzat internarea, a cerut reţeta, dar probabil nu a mai luat medicamentele. Pacientul necesita un tratament de întreţinere", a spus doctorul Călin Scripcaru, managerul spitalului de Psihiatrie.

Citeşte şi:

Prietenii tinerei ucise de iubitul gelos povestesc cum au găsit-o pe Ilinca Gânju

EXCLUSIV (UPDATE) Sora pictoriţei ucise: „Era o fată normală, cu o relaţie ciudată"

EXCLUSIV: „Ilinca făcuse cumpărăturile pentru ziua ei. Urma să petrecem împreună" UPDATE

Medicul susţine că singura modalitate de a interna un pacient care refuză este ca acesta să fie adus de Poliţie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite