Prietenii tinerei ucise de iubitul gelos povestesc cum au găsit-o pe Ilinca Gânju (AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elisabeth Ungureanu, prietenă apropiată a Ilincăi Gânju, ucisă luni de iubit chiar de ziua ei de naştere, povesteşte cum a căutat-o pe Ilinca Gânju, alături de sora ei geamănă, Ioana.

Familia nu mai ştia nimic despre Ilinca de sâmbătă seara, când Elisabeth şi Ilinca s-au văzut ultima dată. „Era veselă, veselă ca totdeauna", povesteşte Elisabeth Ungureanu.

Ilinca nu a fost de găsit duminică, iar cei apropiaţi au început să fie cu adevărat îngrijoraţi luni dimineaţă, când deşi era ziua ei de naştere, Ilinca Gânju nu răspundea la telefon.

"În dimineaţa respectivă, sora ei geamănă a sunat la şcoală pentru a vedea dacă Ilinca a ajuns sau nu la cursuri. Nu ajunsese. Am plecat imediat în Canta, la adresa fostului ei iubit, iar acolo am văzut parcată maşina lui. Pe bancheta din spate se aflau toate cumpărăturile făcute, iar jos în spatele scaunului şoferului poşeta sa, unde probabil se afla şi telefonul mobil, astfel justificându-se faptul că nu răspundea", povesteşte prietena Ilincăi.

Citeşte şi:

EXCLUSIV : Ilinca, pictoriţa ucisă de iubitul gelos, se pregătea să-şi dea licenţa

EXCLUSIV (UPDATE) Sora pictoriţei ucise: „Era o fată normală, cu o relaţie ciudată"

EXCLUSIV: „Ilinca făcuse cumpărăturile pentru ziua ei. Urma să petrecem împreună" UPDATE

Elisabeth Ungureanu susţine că au mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia Ilincăi. "Am urcat, am sunat lung la uşă, nu a răspuns nimeni. Am sunat şi pe telefonul fix. Am mers la Poliţie, acolo am reuşit să discut cu cineva şi să depună sora sa o sesizare în ceea ce priveşte dispariţia Ilincăi, iar apoi ne-am întors cu domnii subcomisari la locul faptei. Mai târziu, am revenit cu sora ei geamănă, în jurul orei 20.00, şi am încercat să spargem uşa, iar în momentul în care forţam tocul uşii, o domnişoară, studentă la Medicină care am înţeles că stătea în chirie, şi ne-a deschis. A motivat că până în acel moment nu îndrăznise să deschidă pentru că îi era frică", povesteşte Elisabeth.

Citeşte şi:

Marius Crudu, principalul suspect al crimei din Canta a refuzat internarea la Socola pe 5 mai

Doi pictori, tată şi fiică, răpuşi înainte de vreme

Ilie Crudu, principalul suspect, locuia în Franţa şi venea des în ţară. "Atunci când venea locuia în acel apartament. Tânăra a spus că nu ştie nimic şi că proprietarul i-a spus cu o seară înainte ca în intervalul orar 18.00-22.00 să nu vină acasă, pentru că primeşte o vizită. Apoi, a revenit cu un SMS, undeva în jurul orei 20.00, când i-a spus că poate să vină acasă. Între timp, am chemat Poliţia pentru că am văzut papucii Ilincăi pe hol, am realizat că este o problemă, n-am intrat, a venit subcomisarul care a făcut dosarul şi de acolo au început cercetările. Subcomisarul a ieşit pe hol, a zis: el respiră, ea nu mai respiră, fără să mai dea niciun detaliu. Era în stare cadaverică de cel puţin 12 ore", îşi aminteşte Elisebeth.

Ilinca Gânju a urmat cursurile Universităţii de Arte „George Enescu", la fel ca şi sora sa geamănă Ioana. Mama fetelor, Tatiana Gânju, este profesor la Universiatatea de Arte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite