Iaşi: EXCLUSIV (UPDATE) Sora pictoriţei ucise: „Era o fată normală, cu o relaţie ciudată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii „Adevărul de Seară“ au stat de vorbă cu Ioana Gînju (24 de ani), sora geamănă a Ilincăi Gînju, ucisă ieri de iubit cu mai multe lovituri de cuţit.

Citeşte şi:

EXCLUSIV: „Ilinca făcuse cumpărăturile pentru ziua ei. Urma să petrecem împreună“ UPDATE

Doi pictori, tată şi fiică, răpuşi înainte de vreme

Fiica pictorului Gânju, ucisă de iubitul gelos chiar de ziua ei, a fost lovită cu un cuţit de bucătărie UPDATE

Drama familiei celebrului pictor ieşean Ioan Gînju provocată de uciderea tinerei Ilinca Gânju (24 de ani), este „rodul" unei iubiri interzise, povesteşte Ioana. Copleşită de durere, cu privirea pierdută în gol, tânăra a aşteptat astăzi într-o maşină timp de aproape o oră să ia acasă lucrurile Ilincăi, rămase în apartamentul din Canta, unde şi-a pierdut viaţa.

15.30 Ioana Gînju: „Voia să rupă relaţia cu el"

Pe cât de romantică şi frumoasă a fost întâlnirea dintre cei doi, pe atât de chinuitoare devenise relaţia cu Marius pentru Ilinca. „Ilinca nu a avut Revelion sau Sărbători cu el, pentru că se ducea la familie. Voia să înceteze relaţia cu el de câteva luni bune. Mama era deranjată de faptul că Ilinca nu avea o relaţie normală cu un bărbat. Vorbisem cu Marius care mi-a spus că în august urma să vină soţia şi copii şi să rezolve treburile", povesteşte Ioana. Sora geamănă îşi aminteşte că uneori a mai auzit discuţiile telefonice purtate de Ilinca cu Marius şi că fata îi spune să-şi vadă de familia lui, pentru ca şi ea să-şi poată vedea de viaţa ei. „În mai, Marius mi s-a plâns că nu mai ştie ce să facă. El are doi copii, o fată şi un băiat", spune sora victimei.

image

„Era o fată normală, cu o relaţie ciudată", spune ieşeanca despre sora sa geamănă. De aproximativ doi ani, Ilinca trăia o poveste de dragoste cu Marius Crudu (38 de ani), principalul suspect în acest caz de omor. „S-au cunoscut la o prezentare de carte de la anticariatul lui Grumăzescu. Din câte ştiu, nu veneau aici, la apartament. Îşi petreceau timpul în oraş, mergeau pe la localuri", spune Ioana.

A simţit că ceva nu era în regulă

image

Surori gemene, legate de sentimente mai presus de orice înţelegere, Ioana a simţit că Ilinca are probleme. „Ilinca nu a lipsit niciodată atât de mult de acasă şi mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Nu reuşesc să înţeleg cum de s-a ajuns aici. Marius nu era deloc o fire violentă, dimpotrivă. Era foarte atent şi delicat cu Ilinca. Cred că simţea o dragoste nebunească faţă de ea şi probabil nu a acceptat ideea despărţirii", a mai spus Ioana.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite