EXCLUSIV : Ilinca, pictoriţa ucisă de iubitul gelos, se pregătea să-şi dea licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentă în ultimul an la Facultatea de Arte Plastice, Ilinca Gînju şi l-a ales ca profesor îndrumător chiar pe preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi, Constantin Tofan.

Artistul spune că vestea morţii elevei sale a căzut ca o bombă: „Era o fată talentată, care îşi moştenea ambii părinţi în ceea ce priveşte dragostea pentru catedră. M-a ales îndrumătorul ei pentru licenţă. Tema lucrării era «Metodologii didactice despre culoare». Dorea foarte mult să profeseze în învăţământ după ce termina facultatea. În decursul timpului a avut foarte multe expoziţii de pictură şi era un membru al Uniunii foarte activ", a spus Constantin Tofan.  

Citeşte şi:

Marius Crudu a refuzat internarea

Prietenii tinerei ucise de iubitul gelos povestesc cum au găsit-o pe Ilinca Gânju

EXCLUSIV (UPDATE) Sora pictoriţei ucise: „Era o fată normală, cu o relaţie ciudată"

EXCLUSIV: „Ilinca făcuse cumpărăturile pentru ziua ei. Urma să petrecem împreună" UPDATE

Ce spun vecinii lui Marius Crudu

Locatarii de pe palier cu Marius Crudu spun că nu au auzit niciun zgomot suspect în ziua de luni. „Ştiu că proprietarii apartamentului au plecat prin 2005 în străinătate. Au revenit împreună o dată după care s-a întors doar el (Marius Crudu - n.r.) şi a rămas definitiv. Mai pleca doar ocazional. Este un bloc în care stau persoane cu bani. Ştiu că are câteva aparatemente aici", a spus Ionică Gagea, vecinde palier cu Marius Crudu.

Citeşte şi:

Doi pictori, tată şi fiică, răpuşi înainte de vreme

Fiica pictorului Gânju, ucisă de iubitul gelos chiar de ziua ei, a fost lovită cu un cuţit de bucătărie

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite