Călăi în loc de părinţi la Iaşi: micuţi abandonaţi pe câmp în frig, mutilaţi în bătaie sau violaţi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de o săptămână, două cazuri au îngrozit opinia publică ieşeană. O mamă din Dolheşti şi-a abandonat nou-născutul pe câmp, iar un tată alcoolic din Podu Iloaiei şi-a maltratat cei doi copii, ambii fiind internaţi în spital.

Un micuţ a fost abandonat la naştere pe un câmp din Dolheşti de cea care trebuia să-l protejeze şi să-i ofere căldură. Duminică, 13 mai, bebeluşul a fost adus la Maternitatea "Cuza Vodă" în stare gravă.

Băieţelul de 1,7 kilograme era al şaselea copil al Lăcrămioarei Anuţă. Stătuse aproape 48 de ore în frig, nemâncat. Cea care l-a găsit a fost chiar sora lui alertată de faptul că mama lor nu mai era însărcinată. Întreaga poveste cutremurătoare o poţi citi AICI

Mama care şi-a abandonat copilul pe câmp: „Vreau să-l botez şi să-l iau acasă“

Un băieţel de 5 ani şi o fetiţă de 8 ani din localitatea ieşeană Podu Iloaiei au ajuns marţi, 15 mai, la spital după ce tatăl lor i-a bătut cu bestialitate. Raul Costel şi Elena Mihaela se aflau în grija tatălui de mai puţin de două luni, după ce bunica lor murise. Mama este plecată la muncă în străinătate.


Marius Răgoz, Lăcrămioara Anuţă, Costel Azoiţei

image
image
image

Băieţelul s-a ales cu mâna ruptă, iar sora lui mai mare cu o contuzie toraco-abdominală. Citeşte AICI declaraţia halucintantă a tatălui.

Copil din Iaşi snopit în bătaie de tată

La începutul acestei luni, Marius Răgoz (42 de ani) a fost arestat după ce doi ani şi-a batjocorit sistematic fiica de 16 ani. Aceata a fost nevoită să filmeze violul pentru a proba incestul. Totul despre acest caz cutremurător poţi afla AICI

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite