Emoţionant! Nou-născutul abandonat pe câmp a fost salvat de sora lui UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a fost identificată de poliţişti şi este cercetată pentru tentativă de omor. Aceasta şi-a abandonat copilul pe un câmp din localitatea ieşeană Dolheşti. Nou-născutul a fost găsit cu hipotermie, temperatura corpului său fiind de 27 de grade.

Ora 13.30 Potrivit procurorilor Lăcrămioara Anuţă (36 de ani) din comuna Dolheşti a născut, vineri, 11 mai, pe câmp şi a abandonat bebeluşul. "Copilul a fost găsit pe câmp de fiica acesteia, care a constatat că mama nu mai era însărcinată. Femeia va mai sta internată încă două- trei zile. Urmează ca procurorul de caz să stabilească ce măsuri va lua. Se efectuează cercetări pentru tentativă de omor calificat", a precizat Carmina Pascal, prim- procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bebeluş abandonat pe câmp, adus în stare gravă la maternitate în Iaşi UPDATE

Ora 11.11 Reprezentanţii Clinicii de Neonatologie din cadrul Maternităţii "Cuza Vodă" susţin că micuţul găsit duminică pe câmp este în stare stabilă. "După opt ore de tratament continuu, starea bebeluşului a fost stabilizată. Este în continuare ventilat mecanic. Cântăreşte 1,7 kilograme", a spus Maria Stamatin, şefa Clinicii de Neonatologie.

Potrivit acesteia, micuţul a stat în jur de 12 ore pe câmp, iar când a fost adus la maternitate avea o temperatură corporală de 27 de grade. 

Ora 10.10 Mama are 36 de ani şi este la a şasea naştere. În prezent este internată la spital.

Ora 10.02 Femeia care şi-a abandonat bebeluşul abia născut pe un câmp din Dolheşti a fost identificată de oamenii legii şi este cercetată pentru tentativă de omor.

Bebeluşul părăsit de cea care i-a dat viaţă a fost găsit de doi minori pe un câmp, iar anunţul la Ambulanţă a fost făcut de Nicoleta Bărcăuanu.

Bebeluş de câteva ore abandonat lângă Policlinica de Copii din Iaşi UPDATE

Băieţelul născut prematur cântărea doar 1,5 kilograme şi a fost adus la Maternitatea „Cuza Vodă" din Iaşi cu hipotermie, după ce a stat câteva ore în frig. Medicii au făcut manevre de încălzire pentru a-i salva viaţa.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite