Explicaţia halucinantă a tatălui care şi-a bătut copiii până i-a băgat în spital: „M-am jucat cu ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Azoiţei (39 de ani), tatăl celor doi fraţi de 5 ani şi 8 ani din Podu Iloaiei care au ajuns la spital luni după-amiază, mărturiseşte că nu şi-a bătut micuţii, ci s-a jucat cu ei. Mai mult, cel mic s-ar fi ales cu mâna ruptă după ce l-a prins de braţ ca să nu-l scape pe jos.

Mărturii halucinante ale tatălui din Podu Iloaiei care şi-a lovit băieţelul de 5 ani şi fata de 8 ani până i-a băgat în spital. Costel Azoiţei recunoaşte că a consumat băuturi alcoolice, dar spune că cel mai mic dintre copii s-a accidentat în timp ce se juca cu el, iar fata despre care medicii spun că are o contuzie toraco-abdomninală are nişte semne mai vechi pe corp.

Fraţi bătuţi cu sălbăticie de tatăl beat. Ambii au ajuns la spital în Iaşi UPDATE

Copil din Iaşi bătut de un vecin din cauza părinţilor

Copil din Iaşi snopit în bătaie de tată

„Nu s-a întâmplat nimic. Nu i-am lovit, nu e adevărat. Băiatul şi-a rupt mâna, iar fata s-a dus cu el. Eu m-am jucat cu ei şi pe cel mic l-am aruncat în sus şi ca să nu-l scap jos l-am prins de mânuţe, probahil de una mai tare, şi i-am rupt mâna. Fetiţa are semnele alea de mai demult, de la mama ei. Nu a fost lovită de mine. Am băut bere, e adevărat", spune Costel Azoiţei, tatăl celor doi copii.

Iaşi: Bebeluş la spital după ce a fost muşcat şi bătut de tată

Iaşi: Gemeni de patru luni aproape îngheţaţi de frig după ce au fost neglijaţi de părinţi. 9 copii au fost luaţi din familii iresponsabile (UPDATE)

Micuţii sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria" din Iaşi şi cel mai probabil vor ajunge în asistenţă maternală sau într-un centru de plasament. Mama lor este plecată de aproape doi ani în străinătate şi nu a putut fi găsită de asistentul social al localităţii, iar rudele nu doresc să aibă grijă de ei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite