Fraţi bătuţi cu sălbăticie de tatăl beat. Ambii au ajuns la spital în Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi
Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi

Un băieţel de 5 ani şi o fetiţă de 8 ani din localitatea ieşeană Podu Iloaiei au ajuns la spital după ce tatăl lor i-a bătut luni după-amiază.

Ora 10.25 Raul Costel şi Elena Mihaela, cei doi fraţi bătuţi de propriul părinte, se aflau în grija tatălui de mai puţin de două luni. Cea care a avut grijă de ei a fost bunica paternă, însă bătrâna a decedat.

Asistentul social al localităţii Podu Iloaiei nu a reuşit să dea de mama plecată în străinătate de aproximativ doi ani şi se pare că nicio rudă nu vrea să-i ia în grijă pe micuţi.

Cel mai probabil fraţii vor ajunge în asistenţă maternală sau într-un centru de plasament.

„Până în luna februarie-martie cea care a avut grijă de copii a fost bunica paternă, dar aceasta a decedat. Mama se interesa foarte rar de copii, le mai trimitea câte un pacheţel. Nu am reuşit să dăm de mamă, rudele nu vor să-i ia în grijă. Noi am luat legătura cu Poliţia şi cu cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului ca să se ocupe de caz“, spune Daniela Preda, asistentul social al localităţii Podu Iloaiei.

Ora 9.27 Doi fraţi din localitatea Podu Iloaiei au fost bătuţi cu sălbăticie de propriul tată, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Băieţelul în vârstă de 5 ani s-a ales cu mâna ruptă, iar sora lui mai mare, în vârstă de 8 ani are o contuzie toraco-abdominală.

Copil din Iaşi bătut de un vecin din cauza părinţilor

Copil din Iaşi snopit în bătaie de tată

Iaşi: Copiii luptă cu moartea printre igrasie şi toalete defecte la Spitalul „Sfânta Maria“ (FOTO şi VIDEO)

„Băieţelului i-a fost puisă mâna în ghips. Fetiţa prezenta o contuzie toraco-abdominală. Am făcut sesizare la Protecţia Copilului şi la Poliţie, s-a vorbit şi cu asistentul social al localităţii. Amândoi vor rămâne internaţi până la finalizarea anchetei", spune doctorul Elena Hanganu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi.

Iaşi: Bebeluş la spital după ce a fost muşcat şi bătut de tată

Iaşi: Gemeni de patru luni aproape îngheţaţi de frig după ce au fost neglijaţi de părinţi. 9 copii au fost luaţi din familii iresponsabile (UPDATE)

Mama micuţilor este plecată în străinătate, iar ei se aflau în grija tatălui.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite