EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă de 16 ani a trecut prin momente de groază timp de doi ani. Propriul tată ar fi obligat-o să întreţină cu el relaţii sexuale, a terorizat-o, a sechestrat-o şi i-a interzis să mai meargă la şcoală. Marius Răgoz (42 de ani) din Iaşi a fost reţinut, joi noapte, de poliţişti.

Ora 17.00 Judecătorii au dispus arestarea pentru 29 de zile a lui Marius Răgoz.

Ora 14.30 Procurorii au propus aretarea preventivă a lui Marius Răgoz. Judecătoria Iaşi va decide, vineri după- amiază, dacă bărbatul va sta după gratii 29 de zile.

Ora 10.09 "Clientul meu este cercetat pentru viol şi incest. Recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa şi regretă fapta", a declarat Suzana Avădănei, avocata lui Marius Răgoz. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu şi-a violat fiica, ci aceasta a fost de acord să  întreţină relaţii sexuale cu el.

Ora 05.10 Calvarul adolescentei din Iaşi a început în urmă cu doi ani, pe când avea 14 ani. Tatăl său, Marius Răgoz, ar fi violat-o în repetate rânduri şi ar fi terorizat-o. Surse din rândul anchetatorilor susţin că, în ultima perioadă bărbatul i-ar fi interzis fetei, care era elevă în clasa a X a, să se mai ducă şi la şcoală.

12 ani de închisoare pentru că şi-a violat nepoata

Oamenii legii au aflat întreaga poveste după ce mama tinerei i-a povestit unei cunoştinţe calvarul de acasă. La rândul său, aceasta le-a spus totul poliţiştilor, care l-au şi ridicat, joi, pe Marius Răgoz din locuinţa sa din zona Păcureţ. Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului unde a fost audiat câteva ore de oamenii legii.

În faţa anchetatorilor, Răgoz a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, dar susţine că aceasta a „făcut-o din plăcere". Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, iar vineri va fi dus în faţa procurorilor. Aceştia vor decide dacă vor propune arestarea preventivă a ieşeanului.

Elevă de 13 ani atrasă în pat cu promisiunea că va primi verighetă

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite