S-a filmat în timp ce era violată de propriul tată, ca să aibă probă pentru incest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra din Iaşi abuzată sistematic de propriul tată s-a filmat în timpul unei reprize de incest pentru a putea proba supliciul la care este supusă.

Fata le-a spus anchetatorilor că rudele n-o credeau că este batjocorită de părinte. „În disperare de cauză, tânăra a făcut rost de o cameră de luat vederi şi l-a filmat pe tatăl ei", a precizat Irina Perjoiu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Monstrul din Păcureţ rămâne după gratii

Monstrul violator, Marius Răgoz (42 de ani), şi-a batjocorit fiica timp de doi ani şi a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute. Oamenii legii l-au ridicat din Păcureţ, unul dintre cele mai rău famate cartiere din Iaşi, după ce o femeie s-a prezentat la Poliţie cu filmul abominabil, care are o durată de aproximativ 10 minute.

Monstrul din Păcureţ, filmat în timp ce făcea sex cu fiica sa

Din filmare reiese că tânăra n-a fost abuzată, ci că a iniţiat partida de sex, dezbrăcându-se lasciv. Răgoz ştia că este filmat şi a acceptat „joaca", după ce fiica i-a spus că este un cadou de ziua lui.

Anchetatorii ţin secret dacă femeia care l-a dat în vileag pe violator este chiar mama fetei sau o prietenă a acesteia. Surse judiciare spun că femeia a aflat despre relaţia soţ-fiică la începutul lunii aprilie, moment în care a şi depus o plângere la Poliţie.

Mai mult, femeia aflase că Rogoz şi fiica ei fuseseră împreună, în urmă cu o lună, într-o miniexcursie în judeţul Neamţ.

12 ani de închisoare pentru că şi-a violat nepoata

Adolescenta, acum în vârstă de 16 ani, a fost violată în nenumărate rânduri, a fost terorizată psihic, iar de curând tatăl i-a interzis să mai meargă la şcoală din gelozie, după ce a aflat c-ar avea un prieten.

În faţa anchetatorilor, Răgoz a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, dar susţine că aceasta a „făcut-o din plăcere". Bărbatul este arestat preventiv pentru 29 de zile.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru detalii despre acest caz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite