[UPDATE] Cazul „Directorului criminal” – Marian Mihalache ar fi ucis din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul Marian Mihalache este suspect de uciderea unei femei la Dublin
Directorul Marian Mihalache este suspect de uciderea unei femei la Dublin

Potrivit poliţiei irlandeze, citată de publicaţia „Irish Independent”,  Marian Mihalache, directorul hunedorean suspect în cazul uciderii unei asistente medicale la Dublin, ar fi fost ex-amantul acesteia.

CITEŞTE ŞI:

Directorul ucigaş a divorţat „din lipsă de sentimente”

Cazul "Directorului criminal": Cunoscuţii l-au ştiut pe Marian Mihalache ca "un băiat de treabă"

Directorul APIA, Marian Mihalache, suspect de crimă pasională, nu a fost audiat

EXCLUSIV Povestea tinerei ucisă în Dublin de directorul APIA Hunedoara

Director la APIA Hunedoara suspect de crimă în Irlanda

Cazul "Directorul ucigaş": Marian Mihalache acuzat oficial de crimă

Cazul „Directorului criminal” – Marian Mihalache ar fi ucis din gelozie

Poliţia irlandeză a solicitat vineri părţii româme,  prin Interpol, date despre suspect şi victima sa, precum şi elemente care ar putea stabili o posibilă relaţie între ei. Surse din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române confirmă pentru ADS Hunedoara că între Marian Mihalache şi femeia ucisă, asistenta medicală Loredana Pricăjan, au existat relaţii apropiate, existând mai multe piste care duc spre ideea unei crime pasionale. Potrivit unor surse ale poliţiei irlandeze, Marian Mihalache ar fi încercat să o convingă pe femeie să se întoarcă împreună în România.  Refuzul acesteia l-ar fi iritat pe suspect determinându-l să recurgă la gestul funest


Marian Mihalache încă nu poate vorbi

Potrivit IGPR şi publicaţiei “Irish Independent”,  în prezent Marian Mihalache se află internat la spitalul St Vincent's din Dublin. El nu poate vorbi încă, dar , medicii din clinică spun că rănile pe care şi le-a provocat cu cuţitul în regiunea gâtului,  în intenţia de a-şi pune capăt zilelor, nu au fost de natură să-i pună viaţa în pericol.
 Conform legislaţiei internaţionale actuale, Marian Mihalache va fi anchetat de poliţia irlandeză, iar dacă va fi găsit vinovat îşi va executa pedeapsa într-o închisoare din Irlanda.

A murit cu gâtul tăiat

Reamintim că poliţia irlandeză îl anchetează pe Marian Mihalache, director adjunct la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Hunedoara,  fost director la Eco Sid Hunedoara până anul trecut, pentru că ar fi ucis-o joi, la Dublin, pe Loredana Pricăjan, o româncă cu care ar fi avut relaţii intime. Potrivit ultimelor informaţii referitoare la acest caz, poliţia irlandeză a fost alarmată din cauza unor urlete pe care vecinii le-au auzit din apartamentul închiriat de Marian Mihalache în căminul Institutului Irlandez de Management din capitala Irlandei.  Victima a decedat în urma unei lovituri de cuţit care i-a secţionat gâtul. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite