Marian Mihalache, director la APIA Hunedoara, este suspect de crimă în Irlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul Marian Mihalache este suspect de uciderea unei femei la Dublin
Directorul Marian Mihalache este suspect de uciderea unei femei la Dublin

După ce ar fi tăiat gâtul unei femei, Marian Mihalache, director adjunct la APIA Hunedoara, ar fi încercat să se sinucidă. Victima, Loredana Pricăjan,  este o hunedoreancă de 35 de ani, care lucra de mai mulţi ani la Dublin ca asistentă medicală

Citiţi alte detalii şocante din acest caz:

Directorul ucigaş a divorţat „din lipsă de sentimente”

Cazul "Directorului criminal": Cunoscuţii l-au ştiut pe Marian Mihalache ca "un băiat de treabă"

Directorul APIA, Marian Mihalache, suspect de crimă pasională, nu a fost audiat

EXCLUSIV Povestea tinerei ucisă în Dublin de directorul APIA Hunedoara

Cazul "Directorul ucigaş": Marian Mihalache acuzat oficial de crimă

Cazul „Directorului criminal” – Marian Mihalache ar fi ucis din gelozie

Poliţia irlandeză îl anchetează pe Marian Mihalache, director adjunct la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Hunedoara,  ca principal suspect într-un caz de omucidere. Hunedoreanul, care este şi vicepreşedinte PD-L Hunedoara, este bănuit că ar fi ucis la Dublin o femeie, tăindu-i acesteia gâtul cu un cuţit.

Pista Poliţiei Naţionale Irlandeze: A ucis din gelozie

Fapta s-a petrecut la finele săptămânii trecute într-un apartament închiriat la Institutul Irlandez de Management din capitale Irlandei. Potrivit publicaţiei „Irish Independent”, care a citat surse din Poliţia Naţională Irlandeză, victima se numeşte Loredana Pricăjan, de 35 de ani şi lucra ca asistentă medicală la Dublin de mai mulţi ani. Poliţia a fost anunţată de vecini alarmaţi de zgomotele ciudate care se auzeau din apartamentul închiriat de români. La faţa locului., organele de anchetă au găsit victima zăcând fără viaţă în pat cu gâtul tăiat. După ce au analizat probele de la faţa locului şi au obţinut informaţii despre cei doi de la Poiţia Română, anchetatorii au conturat teoria că Mihalache a ucis din gelozie. Acesta a încercat să o convingă pe victimă să se întoarcă în România şi pentru că nu a reuşit a reacţionar violent, cred poliţiştii irlandezi. 

A încercat să se sinucidă


În cameră, bărbatul prezenta mai multe plăgi înjunghiate urmare a unei tentative de suicid. Potrivit presei irlandeze, bărbatul a fost operat la spital, starea lui fiind în prezent stabilă. Surse din IPJ Hunedoara au confirmat că suspectul de crimă este Marian Mihalache, fost director la Ecosid Hunedoara, actualmente director adjunct la APIA. Ancheta este efectută de Poliţia irlandeză în colaborare cu Interpol.

In concediu medical

Potrivit lui Veronica Borungel, director la APIA Hunedoara, Marian Mihalache se află în concediu medical începând de luni, 25 ianuarie.

CITEŞTE AICI ALTE INFORMAŢII INTERESANTE DESPRE ANCHETA POLIŢIEI IRLANDEZE

Citiţi mai multe detalii despre acest caz şocant în câteva ore pe hunedoara.adevarul.ro, pagina locală editată de redacţia Adevărul de Seară Hunedoara

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite