BLOCUL GROAZEI: primăria le-a montat locatarilor WC ecologic în curte şi le-a blindat ferestrele ca să scape de mizerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blocul de locuinţe sociale de pe Strada Mureşului din Hunedoara a fost dotat cu toalete ecologice în curte. Este soluţia extremă la care au recurs reprezentanţii primăriei, pentru a reduce mizeria în care este înecat stabilimentul locuit de peste 90 de familii.

„Au fost amplasate aceste două toalete, pentru a le servi locatarilor. Aceasta după ce băile din clădire au fost devastate în repetate rânduri chiar de către cei care locuiesc acolo”, a afirmat Monica Rada, consiliera primarului Hunedoarei.

FOTOGALERIE: EXCLUSIV Imagini inedite cu Nicolae Ceauşescu, salvate dintr-o clădire părăsită a combinatului din Hunedoara

EXCLUSIV FOTOREPORTAJ: Ţiganii cumpără case vechi româneşti şi le transformă în palate cu turnuleţe

Cele două toalete nu sunt privite cu ochi buni de localnici. „Degeaba le-au montat că vecinii mei tot o să îşi facă nevoile pe unde apucă. Aici nu se păstrează nimic”, recunoaşte Marioara Chelar, o localnică.

EXCLUSIV Povestea lui Superman Sava, ţigan de export cu nume de super-erou

În ultimii ani, stabilimentul din cartierul Micro 5 a ajuns un adevărat focar de infecţie. Pentru că oamenii aruncau gunoiul de pe ferestrele din capătul holurilor, aceasta deşi containerele de gunoi se află la mai puţin de 50 de metri de clădire, angajaţii primăriei au blindat ferestrele.

FOTOGALERIE: Cum au blocat cocalarii circulaţia pe o stradă din municipiul Hunedoara, sfidându-i pe poliţişti

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

Chiar şi aşa, la ultima acţiune de ecologizare desfăşurată în zona blocului ghetou, s-au strâns peste două tone de gunoaie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite