FOTOGALERIE: Cum au blocat cocalarii circulaţia pe o stradă din municipiul Hunedoara, sfidându-i pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O gaşcă de tineri din Hunedoara a reuşit să-i aducă la disperare pe călătorii unui autobuz de navetişti, după ce a blocat trecerea maşinii care îi ducea pe angajaţi la locul de muncă. Unul dintre hunedorenii puşi pe glume proaste s-a postat pe un fotoliu în mijlocul străzii şi i-a ignorat chiar şi pe poliţiştii veniţi să facă ordine.

Isprava nocturnă a unei găşti de cartier din Hunedoara i-a scandalizat pe şoferii şi pe pasagerii care au circulat noaptea trecută pe o stradă principală a municipiului.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de km/h pe lângă maşina Poliţiei

VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

Încurajat de mai mulţi dintre prienenii săi puşi pe „glume”, un tânăr pe nume Jojo s-a postat pe un fotoliu adus  de la gunoi în mijlocul drumului, blocând circulaţia maşinilor mari.

Bărbatul nu s-a mişcat nici chiar la insistenţele călătorilor unui autobuz de navetişti, care trebuiau să ajungă la locul de muncă.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU VIDEO

În cele din urmă, un echipaj al Poliţiei a fost chemat să intervină. Spre deliciul cocalarilor care se amuzau pe marginea drumului, tânărul i-a întâmpinat pe agenţii sosiţi cu o maşină, cufundat în fotoliu, cu o sticlă de băutură în mână, picior peste picior.

image
image
image

S-a îndurat la solicitarea poliţiştilor, să îşi mute fotoliul din mijlocul străzii, însă imediat după ce maşina s-a îndepărtat, mobilierul a revenit la locul lui. Niciunul dintre tinerii scandalagii nu a fost amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

Cocalarii şi piţipoancele „made în Hunedoara” îşi dau întâlnire pe paginile de socializare

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite