VIDEO Şmecher de Hunedoara, fără permis, scos din maşină cu sprayul lacrimogen şi încătuşat pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şmecherul din trafic a fost calmat de poliţişti.
Şmecherul din trafic a fost calmat de poliţişti.

Un tânăr din Hunedoara a fost prezentat procurorilor după ce a fost prins conducând un autoturism Peugeot 406, fără a avea permis de conducere. Bărbatul în vârstă de 30 de ani, care se află la a şapte infracţiune de acest fel, a fost scos cu forţa din maşină şi încătuşat.

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Dacia din Hunedoara. Ioan Ciobanu, şoferul maşinii Peugeot 406, neînmatriculată, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. După ce a fost blocat în trafic de un echipaj al Serviciului rutier, tânărul s-a baricadat în autoturism.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, însă hunedoreanul nu a vrut să prezinte actele maşinii şi permisul de conducere solicitat, acesta din urmă, pentru că nu îl obţinuse.

Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

FOTO: Distracţie de „generaţia messenger”: şedinţe foto după moda piţipoancelor sau pe mormintele din Hunedoara

„Întrucât bărbatul s-a opus conducerii la sediul poliţiei, refuzând să părăsească interiorul autoturismului, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray-ul iritant lacrimogen şi să procedeze la încătuşarea sa.

Şmecherul din trafic a fost calmat de poliţişti.

Tânărul, pe numele căruia poliţiştii au mai întocmit dosare de cercetare penală pentru conducere fără permis, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o durată de 30 zile”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cocalarii şi piţipoancele „made în Hunedoara” îşi dau întâlnire pe paginile de socializare

FOTO  Misterul unei morţi neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de km/h pe lângă maşina Poliţiei

Alte şapte dosare
Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, şoferul din Hunedoara are alte şapte dosare penale: cinci pentru conducere fără permis, unul pentru conducerea unei maşini neînmatriculate şi cu numere false şi unul pentru vătămare corporală.

Şmecherul din trafic a fost calmat de poliţişti.

De asemenea, în luna iulie a acestui an bărbatul fusese eliberat condiţionat din penitenciar după ce şi-a ispăşit două treimi din pedeapsa de un an de închisoare la care a fost condamnat, pentru infracţiuni rutiere. El s-ar putea întoarce după gratii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite