Profesorul de matematică acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii vor încerca să descifreze jurnalul secret al Lorenei Hurdea, eleva de 16 ani care s-a spânzurat petru profesorul de matematică, pentru a descoperi motvele care au determinat-o pe adolescentă să se sinucidă.

CITEŞTE ŞI:

Omagiu pentru Lorena, eleva sinucigaşă, din partea colegilor de clasă

VIDEO: Dascălul şi eleva sinucigaşă îşi dădeau întâlniri pe ascuns, într-o garsonieră

VIDEO Dramă în familia Lorenei: „De ce nu este aici să vadă unde s-a ajuns, cel care te-a şantajat?”

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

S-a sinucis din dragoste pentru profu’ de matematică

Astăzi, familia elevei sinucigaşe şi mai mulţi apropiaţi ai acesteia au fost audiaţi de poliţişti, iar în cursul zilei de mâine va fi cercetat jurnalul secret al tinerei şi alte înscrisuri ridicate de la camera ei. Anchetatorii vor verifica mesajele telefonice şi convorbirile dintre tânără şi profesorul ei, Alin Cioară.  Între timp, dascălul, în vârstă de 33 de ani, aflat în concediu medical de la începutul acestui an, nu a fost de găsit. „Din informaţiile noastre, bărbatul a fost internat la un spital de neuropsihiatrie din Timişoara, iar în cursul acestei zile, o echipă a Poliţiei se va deplasa la Timişoara, pentru a-l aduce la audieri”, a declarat Adrian Petruş, comandantul Poliţiei Brad.

Profesorul, acuzat de familie
Nicolae Hurdea, tatăl elevei Lorena Hurdea, găsită spânzurată în pădurea de la marginea oraşului Brad, susţine că în jurnalul secret al fetei, a descoperit amănunte şocante despre relaţia dintre elevă şi profesorul ei  de matematică, Alin Cioară. „Fata a scris că, într-o seară el a invitat-o în oraş, apoi a adus-o în locuinţa unui taximetrist. Acolo, a spus fiica mea, ea a rămas doar în pantaloni, iar continuarea textului nu am mai înţeles-o. Doar că a ajuns acasă şi a vomitat. Totuşi, ne-a fost confirmat că fata era virgină”, a declarat Nicolae Hurdea, tatăl adolescentei.

A primit cadou de la profesor un pom de Crăciun

Mama tinerei, Corina Hurdea, l-a acuzat, la rândul ei, pe profesor că a determinat-o pe adolescentă să se sinucidă. „Ne-am trezit cu profesorul de matematică înainte de sărbători, la noi acasă. A spus că a venit să ne aducă un pom de Crăciun, să aducă bradul pentru Lorena, după ce ea l-ar fi ajutat să renunţe la alcool”, a povestit Corina Hurdea, adugând că bărbatul le-a explicat că între el şi elevă este doar o relaţie ca de la profesor la elev, nimic mai mult.

Probleme cu alcoolul

Părinţii fetei mai povestesc că aceasta le-a spus că va face orice pentru a-l determina pe profesorul ei să renunţe la alcool. Totodată, ei au mai povestit că, în ultimele săptămâni, tânăra devenise foarte deprimată, iar cu o seară înaintea sinuciderii a purtat o convorbire la telefon cu Alin Cioară. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, dascălul de matematică a avut, în trecut, probleme cu consumul de alcool, fiind suspendat din acest motiv de la predarea cursurilor.

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite