S-a sinucis din dragoste pentru profu’ de matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorena Hudea, alături de un coleg de clasă
Lorena Hudea, alături de un coleg de clasă

O nouă tragedie în care a fost implicat un elev îndrăgostit de dascălul său s-a petrecut la Brad, la liceul unde, în urmă cu jumătate de an, un profesor a fost acuzat de hărţuirea sexuală a unei eleve minore.

CITIŢI AICI ALTE DETALII INTERESANTE DESPRE ELEVA SINUCIGAŞĂ ŞI PROFESORUL DE CARE ERA ÎNDRĂGĂSTITĂ

CITEŞTE ŞI:

Buzău: Rudele confirmă: directorul a preferat să se omoare decât să dea oamenii afară

VIDEO: Dascălul şi eleva sinucigaşă îşi dădeau întâlniri pe ascuns, într-o garsonieră

VIDEO Dramă în familia Lorenei: „De ce nu este aici să vadă unde s-a ajuns, cel care te-a şantajat?”

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

Profesorul acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

Cadavrul Lorenei Hurdea (16 ani), din Brad, elevă la Colegiul Naţional „Avram Iancu", din localitate, a fost descoperit într-o pădure de la ieşirea din oraş, în zona unor vechi viaducte.

De lângă trupul tinerei găsită spânzurată de crengile unui copac a fost ridicat un bileţel în care aceasta îşi explicase motivul pentru care a recurs la gestul extrem. „Din cauza lui Alin am făcut asta. El vă va da toate explicaţiile", sta scris pe biletul de adio lăsat de elevă.  


O relaţie ascunsă

Potrivit poliţiştilor care au demarat ancheta, bărbatul la care tânăra a făcut referire este chiar profesorul ei de matematică, fapt confirmat de părinţii şi prietenii fetei.

„Ştiam că se întâlneşte cu profesorul ei de matematică, Alin Cioară, dar că între ei este o relaţie ca de la elev la profesor. Asta ne-a zis nouă. Lorena ne-a mai spus că voia cu orice preţ să-l facă pe dascăl să renunţe la alcool. Se ştia că el avea probleme cu consumul de alcool şi că din această cauză a fost suspendat de la şcoală în trecut şi internat la o clinică pentru dezalcoolizare", a povestit tatăl fetei, Nicolae Hurdea.

Vestea că fiica lui s-a spânzurat, primită vineri seara, la câteva ore după decesul Lorenei l-a cutremurat pe bărbat, la fel şi biletul lăsat în urmă.

„Am intrat în camera ei şi, pentru prima dată, am scotocit după jurnalul ei secret, pe care ştiam că îl ţine. Am vrut să văd ce a determinat-o să se sinucidă. Am descoperit, răsfoindu-l, că fata făcuse o adevărată obsesie pentru dascălul ei, cu care a ieşit împreună. Într-un alt loc, scria că acesta a adus-o în locuinţa unui taximetrist, iar ea a rămas doar în pantaloni. Nu cred, însă, ca fiica mea să fi întreţinut relaţii sexuale cu el", a mai adăugat Nicolae Hurdea.

Obsesie pentru profesor

Alin Cioară, profesorul de matematică

Alin Cioară, profesorul de matematică

Pasiunea pe care eleva a făcut-o pentru profesorul ei era cunoscută de prietenii, colegii şi chiar de profesorii fetei. Cea mai bună prietenă a fetei, Paula Costan, în vârstă de 16 ani, a povestit că în ultimele săptămâni dascălul o respingea, spunându-i că o relaţie între ei ar fi fost imposibilă.

„Era foarte dezamăgită. Spunea că vrea să se omoare, însă nimeni nu o credea. Profesoara de sport a auzit de obsesia pentru Alin, profesorul de matematică, şi de starea în care se afla. A încercat să aibă o discuţie cu ea, dar a fost prea târziu", a povestit prietena Lorenei.

„M-a sunat la serviciu şi mi-a spus că între ei nu este nimic. Eu nu am văzut-o niciodată împreună cu dascălul", a declarat Corina Hurdea, mama tinerei, care a mai adăugat că fata era cuminte şi avea o fire deschisă, până în urmă cu câteva săptămâni.

În următoarele zile, potrivit lui Alexandru Lăutaru, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, o comisie a inspectoratului se va deplasa la liceul din Brad pentru a deschide o anchetă privind situaţia profesorului de matematică.

Dascălul Alin Cioară va fi anchetat, de asemenea, şi de procurori. În urmă cu jumătate de an, la acelaşi colegiu din Brad, un profesor de matematică a fost acuzat de o elevă de 17 ani de hărţuire sexuală.  

Un liceu cu probleme

În urmă cu şase luni la Colegiul Naţional „Avram Iancu" din Brad avea loc un scandal cu tentă sexuală. O elevă din clasa a XII-a l-a acuzat pe Stelian Circo, profesorul de matematică, că i-a făcut avansuri sexuale.

Fata a prezentat o casetă în care profesorul de matematică s-a aşezat lângă ea în bancă, i-a luat mâna şi s-a mângâiat cu ea pe picior.

Profesorul a negat toate acuzaţiile, iar ancheta internă a celor de Inspectorat nu s-a finalizat nici până astăzi. Înregistrarea a fost făcută în luna august, când eleva de clasa a XII-a s-a prezentat la examenul de corijenţă.

Mai citiţi şi:

Ileana Cheroiu, olimpica de la Greceanu a mai încercat să se sinucidă în urmă cu doi ani

Galaţi: Un bolnav psihic a băut o damingeană cu vin, după care şi-a bătut concubina şi a terorizat tot blocul

Femeie scăpată cu viaţă după ce a băut antigel

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite