PROCES MARIAN MIHALACHE: Părinţii Loredanei Pricăjan sunt citaţi martori în procesul fostului director criminal de la APIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul fostului director hunedorean acuzat de uciderea la Dublin a Loredanei Pricăjan va începe vineri. Marian Mihalache  a pledat ieri în faţa instanţei nevinovat. Părinţii Loredanei Pricăjan participă la proces ca martori citaţi de acuzare.

Marian Mihalache, principalul suspect în cazul uciderii asistentei medicale Loredana Pricăjan la Dublin  în 29 ianuarie 2010, a fost chemat la Instanţă pentru a-şi declara vinovăţia sau nevinovăţia faţă de acuzaţiile care i se aduc. Marian Mihalache a pledat din nou nevinovat în faţa judecătorului. Pledoaria sa a demarat procedurile necesare pentru începerea procesului.

CITIŢI ŞI,

Directorul ucigaş a divorţat „din lipsă de sentimente”

Cazul "Directorului criminal": Cunoscuţii l-au ştiut pe Marian Mihalache ca "un băiat de treabă"

Directorul APIA, Marian Mihalache, suspect de crimă pasională, nu a fost audiat

EXCLUSIV Povestea tinerei ucisă în Dublin de directorul APIA Hunedoara

Director la APIA Hunedoara suspect de crimă în Irlanda

Cazul "Directorul ucigaş": Marian Mihalache acuzat oficial de crimă

Cazul „Directorului criminal” – Marian Mihalache ar fi ucis din gelozie

Potrivit lui Dan Tudor, şeful secţiei consulare din cadrul Ambasadei României în Irlanda,  ieri s-au ales juraţii care vor asista la judecată. „Procesul va începe vineri, patru februarie. În astfel de speţe, conform codului penal irlandez, verdictul se dă în 10 zile, iar după aceea în 24 de ore, Marian Mihalache va fi înştiinţat oficial privitor la pedeapsa primită”, explică sursa citată. Practic, începând din patru februarie, se vor mai scurge două săptămâni până la ultimul act din tragedia petrecută acum un an la Dublin.

image

Loredana Pricăjan, victima unei crime pasionale


Părinţii Loredanei citaţi ca martori

Maria şi Pascu Pricăjan, părinţii femeii ucise la Dublin, sunt citaţi ca martori în proces de către acuzare. Ei vor fi intervievaţi pentru ca instanţa să primească lămuriri asupra naturii relaţiei existente între suspect Marian Mihalache şi Loredana Pricăjan. De menţionat, că întregul cost al deplasării părinţilor Loredanei a fost suportat de autorităţile publice irlandeze.

image

Marian Mihalache

Crimă pasională

Marian Mihalache, este acuzat că a ucis-o în luna ianuarie 2010, la Dublin, pe asistenta medicală Loredana Pricăjan. Victima a decedat în urma unei lovituri de cuţit care i-a secţionat gâtul. Între cei doi ar fi existat o legătură amoroasă de mai mulţi ani. În prima declaraţie făcută după arestare, Mihalache Marian a declarat că este nevinovat. Hunedoreanul se află în custodia poliţiei irlandeze de 12 luni.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite