Alin Cioară, profesorul de matematică al elevei sinucigaşe, este aşteptat la cursuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Cioară aşteaptă decizia finală a comisiei profesorale
Alin Cioară aşteaptă decizia finală a comisiei profesorale

Spre nemulţumirea părinţilor Lorenei, conducerea Inspectoratului Şcolar Hunedoara i-a dat undă verde dascălului să revină la catedră. El este aşteptat la ore, mâine, când elevii încep noul semestru.

CITEŞTE ŞI:

S-a sinucis din dragoste pentru profu’ de matematică

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

Sinuciderea ciudată a unui copil cuminte

La începutul acestei săptămâni, inspectorul general Alexandru Lăutaru, şeful Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara, a declarat că profesorul Alin Cioară, învinuit de familia unei eleve din Brad că ar fi împins-o pe aceasta la sinucidere, va fi suspendat până la finalizarea anchetei demarate de comisia de disciplină instituită în liceu. Deşi rezultatele cercetării efectuate de cadrele şcolare privind presupusa relaţie dintre eleva de 16 ani şi dascălul ei de matematică nu au fost publicate, Alin Cioară este aşteptat ca, de mâine, o dată cu începerea celui de-al doilea semestru, să revină la catedra de matematică a Colegiului Naţional „Avram Iancu”, din Brad. „Contractul de muncă al profesorului Alin Cioară nu este suspendat. Dacă şi-a încheiat concediul medical, îl aşteptăm luni la cursuri. Tot luni, aşteptăm raportul final al comisiei de disciplină a liceului”, a declarat Ioan Jurchela, inspector adjunct la IŞJ Hunedoara.


Părinţii aşteaptă finalizarea anchetei
Vestea că dascălul va reveni la ore i-a înmărmurit pe părinţii Lorenei Hurdea, eleva din Brad care s-a spânzurat din dragoste pentru profesorul ei de matematică. „Nu ştiam că el va reveni la ore. Nu am mai vorbit cu el, de la decesul fetei. Acum Lorena este în mormânt, iar eu ce pot face? Aştept încheierea anchetei făcută de Procuratură”, a declarat Nicolae Hurdea, tatăl Lorenei, căruia nu i-a venit să creadă că dascălul mai are curajul să se prezinte în faţa copiilor.
„Nu îl mai vrem la ore”, au spus în cor, mai multe colege de clasă ale elevei sinucigaşe, imediat după înmormântarea adolescentei. Deşi l-au incriminat pe dascăl pentru moartea Lorenei, elevele de la colegiul din Brad au refuzat, potrivit unor surse, să îl mai acuze pe profesor în faţa comisiei de disciplină a liceului. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite