Colegii Lorenei, eleva care s-a spânzurat, vor da explicaţii în faţa profesorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii Lorenei au venit în număr mare pentru a o conduce pe ultimul drum.
Colegii Lorenei au venit în număr mare pentru a o conduce pe ultimul drum.

La Colegiul Naţional ,,Avram Iancu” din Brad a fost instituită o comisie de disciplină. Elevii din clasa Lorenei Hurdrea, adolescenta de 16 ani găsită spânzurată într-o pădure de la marginea municipiului Brad,  vor fi chemaţi la audieri. Aceştia vor fi nevoiţi să spună tot ce ştiu despre relaţia elevei cu  profesorul de matematică, Alin Cioară.

CITEŞTE ŞI:

Omagiu pentru Lorena, eleva sinucigaşă, din partea colegilor de clasă

VIDEO: Dascălul şi eleva sinucigaşă îşi dădeau întâlniri pe ascuns, într-o garsonieră

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

Profesorul acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

,,Şcolarii din clasa a X-a, profilul ştiinte, vor da declaraţii privitor la presupusa relaţie dintre eleva Lorena Hurdea şi profesorul Alin Cioară. Comisia de disciplină este formată din cadre didactice, iar elevii se vor prezenta  însoţiţi de părinţi”, a precizat directorul adjunct al instituţiei de învăţământ,  Dalia Ştefan. În cazul în care un şcolar nu va dori să facă nicio declaraţie, acesta nu va fi obligat. Audierile vor avea loc în zilele următoare.

Profesorul avea probleme grave cu alcoolul

Profesorul Alin Cioară a suferit un şoc, după moartea elevei. ,,Se află internat la o clinică de Psihiatrie din Timişoara”, a confirmat Adrian Petruş, comandantul Poliţiei Brad. Colegii şi elevii dascălului susţin că el suferea de depresie şi avea probleme serioase cu alcoolul. ,,Lipsea foarte des de la şcoală pe motive de boală, dar acest lucru nu a avut repercursiuni asupra lui”, a adaugat Dalia Ştefan. Toate înscrisurile relevante prin care pot fi aflate motivele pentru care eleva s-a sinucis vor fi verificate, maine, de anchetatori. Jurnalul secret al fetei va fi analizat împreună cu părinţii fetei, care vor decide dacă vor depune sau nu plângere împotriva lui Alin Cioară.  Astăzi, Lorena Hurdea va fi condusă pe ultimul drum. Va fi înmormântată la Zdrapţi, în cimitirul situat chiar lângă casa unde locuieşte bunica ei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite