Deputatul Boldea a fugit în Africa! El a făcut acelaşi traseu vara trecută, când s-a dus în Seychelles GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Boldea la scufundări, în Africa
Deputatul Boldea la scufundări, în Africa

Organele de anchetă au făcut o gafă de proporţii în cazul Boldea, neluând nicio măsură de siguranţă pentru ca acesta să nu fugă din ţară deşi, pe 16 martie, el declara nervos că recomandă tuturor românilor să plece definitiv în străinătate.

Anchetat pentru fraude imobiliare de proporţii şi infracţiuni care ţin de crima organizată şi de lumea interlopă, deputatul gălăţean Mihai Boldea a fugit pe 17 martie din România, la doar o zi după ce DIICOT a anunţat oficial că acesta are calitatea de învinuit împreună cu alte peste 20 de persoane.

Deputatul Boldea, căutat pentru înşelăciune imobiliară, a fugit din ţară sâmbătă

Situaţia aruncă în derizoriu o muncă extrem de laborioasă a anchetatorilor, ce au format un dosar compus din 23 de volume care au în total peste 10.000 de pagini de probe, declaraţii, documente etc, însă au ratat momentul reţinerii învinuitului.

OPINIE Infractorii adunaţi în PDL şi incompetenţii toleraţi în DIICOT

Potrivit unor surse MAE, deputatul Mihai Boldea a părăsit România pe 17 martie, la volanul maşinii personale, iar pe 21 martie s-a îmbarcat într-un avion cu destinaţia Egipt. Este foarte posibil ca de acolo să fi plecat deja către o ţară africană cu care România nu are tratat de extrădare.

În ultimii ani, Boldea a fost în vacanţe exotice în mai multe astfel de state de unde nu poate fi "recuperat" din punct de vedere juridic. În ultimii ani, el a fost de mai multe ori la scufundări în paradisul fiscal  din Seychelles, dar şi la safari în Africa de Sud şi în Congo.

IATĂ O GALERIE FOTO CU VACANŢELE EXOTICE ÎN AFRICA ALE DEPUTATULUI BOLDEA

Deputatul Boldea la scufundări, în Africa

CITEŞTE ŞI

Deputatul Mihail Boldea a primit mandat de aducere

Parlamentul a ridicat imunitatea deputatului Mihai Boldea. El poate fi acum percheziţionat, reţinut sau arestat

Deputatul Mihail Boldea este cercetat într-un dosar de fals şi uz de fals cu terenuri şi imobile. Tun de 1 milion de euro

VIDEO Deputalul Mihai Boldea:”Trăiesc un coşmar care durează de un an şi jumătate!”

Procurorii DIICOT le-au cerut notarilori gălăţeni mai multe documente considerate suspecte, care pot fi probe în „Dosarul Boldea”

Cine este Aurora Luchiniuc, al doilea nume „greu” din „Dosarul Boldea”?

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite