Procurorii DIICOT le-au cerut notarilori gălăţeni mai multe documente considerate suspecte, care pot fi probe în „Dosarul Boldea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii ale unor documente utilizate în tranzacţii imobiliare
Copii ale unor documente utilizate în tranzacţii imobiliare

Bogdan Ciucă, preşedintele Camerei notarilor publici din Galaţi afirmă că niciunul dintre colegii săi de breaslă nu a fost audiat şi nu este cercetat în legătură cu scandalul ţepelor imobiliare.

Pentru derularea anchetei procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, care reconstituie activitatea infracţională a unui grup organizat, alcătuit din 22 de persoane, procurorii au solicitat unor notari din Galaţi să le pună la dispoziţie mai multe acte de vânzare-cumpărare considerate suspecte.

Bogdan Ciucă, preşedintele Camerei notarilor publici- filiala Galaţi, a confirmat faptul că mai mulţi dintre colegii săi de breaslă colaborează cu procurorii pentru clarificarea modului în care au fost perfectate tranzacţiile ilegale cu imobile şi terenuri indisponibilizate.

„Vă pot confirma faptul că procurorii DIICOT au solicitat anumite documente de la câteva birouri notariale la care au fost întocmite unele acte considerate a fi suspecte. Cel puţin deocamdată, niciun notar nu a fost invitat la audieri şi nu este cercetat în acest dosar. Notarii au întocmit actele, legal, pe bază de documente de la Oficiul de Cadastru, Primărie şi de la Curtea de Arbitraj", a precizat Bogdan Ciucă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite