Sediile poliţiei şi cele ale instanţelor de judecată vor fi pichetate de copii, împotriva huliganilor şi criminalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Goreci, elevul ucis mişeleşte.
Andrei Goreci, elevul ucis mişeleşte.

Manifestări împotriva huliganilor şi criminalilor. Zeci de voluntari din organizaţiile neguvernamentale, alături de care Andrei Goreci s-a implicat în nenumărate proiecte, au anunţat că luni vor picheta sediile poliţiei municipale şi judeţene, cât şi sediile instanţelor de judecată.

Voluntarii au precizat că, în acest fel, protestează împotriva oricărei manifestări huliganice şi criminale care au dus la pierderea de vieţi omeneşti, împotriva lipsei de coerenţă a unor programe de reeducare şi reintegrare a unor tineri cu comportamente antisociale, a slabei reacţii a comunităţii noastre faţă de creşterea violenţei în Craiova.

Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

Timişoara: VIDEO Sârbii filmaţi gonind cu 240 de km/h prin oraş scapă de Poliţia Rutieră la fel ca mulţi alţi şmecheri (UPDATE)

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia"

Ca o ironie, ultimul raport făcut public chiar în ziua înjunghierii elevului de la „Arghezi” relevă faptul că în ultimele nouă luni numărul cazurilor de violenţă a crescut cu aproximativ şase la sută în judeţul Dolj. Joi, în jurul orei 12, doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul, în faţa unităţii de învăţământ. În urma incidentului, unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.

"Vrem o Craiovă sigură!  Vrem să nu mai moară tineri ca Andrei“.

Tinerii au redactat un protest „împotriva oricărei manifestări huliganice şi criminale care au dus la pierderea de vieţi omeneşti, împotriva lipsei de coerenţă a unor programe de reeducare şi reintegrare a unor tineri cu comportamente anti-sociale, a slabei reacţii a comunităţii noastre faţă de creşterea violenţei în Craiova“, spunând răspicat: „Vrem o Craiovă sigură! Vrem să nu mai moară tineri ca Andrei“.

În protestul, formulat de 9 organizaţii, se menţionează că luni, împreună cu alte organisme similare din judeţul Dolj, vor picheta luni sediile poliţiei municipale şi judeţene şi sediile instanţelor de judecată.

„Acţiunea noastră se doreşte o nouă formă de implicare şi un mijloc prin care arătăm că susţinem autorităţile în demersul lor de a ne asigura securitatea. Invităm organele în drept să ia măsuri rapide şi eficiente de depistare şi stopare a violenţei“, se precizează în comunicatul dat publicităţii de Adina Enache, reprezentantul Centrului Educaţional de Resurse şi Training.

CITEŞTE AICI DESPRE TRAGEDIA DE LA CRAIOVA:

IRONIA SORŢII: Elevul ucis şi-a petrecut ultimele zile printre criminalii de la penitenciar VIDEO

Elevul ucis la Craiova a fost înjughiat de două ori în inimă

Mărturia ucigaşului elevului din Craiova: „Ei, asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!“ - UPDATE

ŞOCANT Elevi înjunghiaţi în faţa şcolii: Unul dintre ei a murit / Poliţia a reţinut un suspect

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite