Craiova / Verdict: bărbatul de 62 de ani, lovit sub ochii nepoatei de un şmecher cu BMW, a murit din cauza bătăii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Rentea, bărbatul care luna trecută a fost luat la pumni de către un tânăr de 22 de ani, a decedat din cauza traumei suferite în urma pumnilor pe care i-a primit de la bătăuş, potrivit Institutului de Medicină Legală.

Specialiştii de la IML au stabilit că pietonul a încetat din viaţă în urma şocului psihic provocat de loviturile aplicate de Cosmin Drăgan (22 de ani). Potrivit raportului de expertiză, şocul s-a adăugat aterosclerozei şi leziunilor cauzate de un infarct pe care craioveanul îl suferise. „Moartea a fost cauzată de insuficienţă cardio-respiratorie, consecinţa unei traume psihosomatice (şoc psihic), care a determinat o descărcare de catecolamine, fibrilaţie ventriculară consecutivă, hipoxie, anoxie cerebrală (comă) şi miocardică (infarct miocardic acut), pe fondul unei afecţiuni patologice pluriorganice preexistente cu risc vital foarte mare“, se specifică în raportul de expertiză medico-legală.

Filmat în timp ce a trântit la pământ un pieton

La data de 2 aprilie, Pavel Rentea (62 de ani) a fost agresat de un şofer, sub privirile îngrozite ale nepoatei de şase ani. Conducătorul auto era supărat că pensionarul traversa strada prea încet. Deşi acesta a susţinut în faţa anchetatorilor că de fapt pietonul ar fi început gâlceava, camerele de supraveghere au arătat clar cum şoferul a coborât din maşină şi l-a doborât la pământ pe bărbat în două rânduri.Victima a murit la spital, câteva ore mai târziu.

Află AICI toate detaliile tragediei:

Bătut măr sub ochii nepoatei de şase ani pentru că a traversat prea încet strada

Bătrânul bătut în plină stradă a murit

Şoferul a fost reţinut

Bătăuşul cu BMW a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Nepoata bărbatului ucis de un şmecher cu BMW: „Tataie m-a apărat de omul rău“

VIDEO Bătăuşul cu BMW, filmat de camerele primăriei

Justiţia craioveană, maşina de spălat infractori

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite