Craiova: Bătrânul bătut în plină stradă a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Rentea, de 62 de ani, a fost lovit cu bestalitate de un şofer pentru că traversa strada prea încet. Victima se plimba împreună cu nepoţica, în zona Consul. Cosmin Drăgan a fost deranjat de faptul că bătrânul mergea prea încet, a coborât din maşină şi l-a luat la pumni pe bătrân.

Agresorul a fugit imediat de la faţa locului lăsând victima într-o baltă de sânge. Medicii i-au acordat primul ajutor imediat, însă bătrânul a decedat la câteva ore de la producerea tragicului eveniment. „Cosmin Drăgan s-a predat aseară, singur, la poliţie. Şi-a recunoscut fapta, iar ancheta a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii au rămas îngroziţi de ce au văzut 

Martorii au declarat că tânărul s-a dat jos dintr-un BMW şi i-a dat doi, trei pumni bătrânului. Nu i-a păsat că victima a rămas inconştientă în plină stradă şi s-a urcat în maşină şi s-a făcut nevăzut. Rudele victimei nu îşi revin nici acum din şoc. „L-am găsit aproape de intersecţie culcat la pământ. Nu ştiu ce om ar fi putut să dea într-un bătrân. Mai era şi cu nepoţica după el?“, spune fratele victimei, Ion Rentea.

Agreosul riscă până la 15 ani de închisoare

Agresorul, de 22 de ani, din Craiova, este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Trupul bărbatului a fost dus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. În funcţie de rezultatul autopsiei se va face şi încadrarea  juridică a faptei.


Cosmin Daniel a declarat că regretă fapta şi că nu a vrut să îl omoare pe bătrân. Tânărul a mai spus că s-a speriat şi că din această cauză a fugit de la faţa locului. „Nu mi-am dat seama ce am făcut, nu am crezut nici măcar o secundă că se poate ajunge aici“, a spus tânărul în faţa poliţiştilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite