UPDATE Bătăuşul cu BMW a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Drăgan, şoferul cu BMW care l-a luat la bătaie în plină stradă pe Pavel Rentea, un bătrân de 62 de ani care se plimba cu nepoţica,a  fost reţinut în această seară de poliţişti.

UPDATE 14:30

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Craiova, Cristina Crăciunoiu, a declarat că şoferul arestat din Craiova este recidivist. Cosmin Dragan a fost condamant pe data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat.

Iniţial, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj afirmau că tânărul de 22 de ani nu are antecedente penale.

UPDATE 13.40 Tânărul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Craiova: (UPDATE) Bătut măr sub ochii nepoatei de şase ani pentru că a traversat prea încet strada

Craiova: Bătrânul bătut în plină stradă a murit

Bunic ucis în bătaie de un şmecher cu BMW / Şoferul a fost reţinut

Nepoata bărbatului ucis de un şmecher cu BMW: „Tataie m-a apărat de omul rău“

UPDATE 10:15

După o noapte petrecută în arestul IPJ, tânărul a fost prezentat în această dimineaţă la ora 9 procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.După nici o oră, agresorul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

retinut

TIMIŞOARA: Mama victimei ucigaşului cu Ferrari crede că justiţia craioveană este coruptă şi îl va scoate pe Drăgan basma curată

Şoferul BMW-ului cu numere de Anglia care a bătut în Vinerea Marea un bătrân de 62 de ani, lovindu-l până când acesta a făcut stop cardiac, a fost reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere emise pentru 24 de ore. Potrivit comunicatului remis de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Cosmin Gigi Drăgan a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, nicidecum pentru vreo infracţiune care să-l lege de moartea bătrânului.

Poliţiştii au avut grjă să-l ascundă pe şmecherul cu BMW de presă,  jurnaliştii craioveni aflând că şoferul ucigaş a fost reţinut abia după ce acesta fusese deja introdus în arestul IPJ Dolj.

Cosmin Drăgan are 22 de ani, deţine un autoturism BMW seria 5 şi este patron al unei spălătorii auto din Craiova. Drăgan este cunoscut în Craiova ca fiind membru al grupării interlope „Mândria”.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite