VIDEO Bătăuşul cu BMW, filmat de camerele primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a fost filmat de camerele din intersecţie
Incidentul a fost filmat de camerele din intersecţie

Cosmin Drăgan (22 de ani), tânărul cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi disturbarea liniştii publice, a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei Craiova în timp ce îl bătea pe pensionarul de 62 de ani în Vinerea Mare.

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

UPDATE Bătăuşul cu BMW a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Nepoata bărbatului ucis de un şmecher cu BMW: „Tataie m-a apărat de omul rău“

Anchetatorii au dat ieri publicităţii imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate în zona în care a avut loc agresiunea.

Şochează furia cu care şoferul BMW-ului s-a năpustit asupra lui Pavel Rentea (62 de ani), un bunic ieşit la plimbare cu nepoata de doar şase ani. Înregistrarea video arată cum bărbatul este lovit cu pumnii de tânăr chiar în faţa fetiţei, din cauză că traversaseră prea încet strada. Pensionarul se ridică greu şi pleacă mai departe. Însă Drăgan se întoarce cu aceeaşi înverşunare şi îi mai aplică bătrânului câteva lovituri. Şi de data aceasta Pavel Rentea se ridică pentru câteva secunde, dar se prăbuşeşte la pământ, intrând într-un stop cardio-respirator care avea să-i fie fatal.

Interesant este faptul că probele video au ajuns abia ieri pe masa procurorilor doljeni. Potrivit reprezentanţilor primăriei Craiova, poliţiştii craioveni au solicitat ieri filmarea înregistrată de camerele montate în intersecţia din Bănie, la cererea procurorilor doljeni.

Respectivele camere au fost amplasate de municipalitate acum aproape un an, însă de existenţa unei proba video abia ieri şi-au dat seama anchetatorii. Mai mult, procurorii doljeni spunea că tânărul a fost reţinut după câteva zile pentru că a durat audierea martorilor şi strângerea probelor.

Cosmin Drăgan se află în arestul Poliţiei Dolj, unde va rămâne pentru următoarele 27 de zile. Măsura a fost aplicată abia la şase zile de la tragedie. Tânărul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi de disturbarea ordinii şi liniştii publice, nicidecum de lovituri cauzatoare de moarte. Raportul întocmit de medicii legiştii din Craiova indică faptul că nu există o legătură de cauzalitate între loviturile primite de pensionar şi stopul cardio-respirator suferit ulterior.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite