Craiova: Agresorul care l-a înjunghiat mortal pe Andrei Goreci a primit un singur mesaj de încurajare: „Te aşteptăm acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romel Voicu are conturi pe toate site-urile de socializare
Romel Voicu are conturi pe toate site-urile de socializare

Romel Dan Voicu, tânărul de 19 ani care l-a omorât pe Andrei Eduard Goreci, elevul de la Liceul „Tudor Arghezi“ din Craiova, a primit în această seară primul mesaj de încurajare.

UPDATE 12.00 Sediile poliţiei şi cele ale instanţelor de judecată vor fi pichetate de copii, împotriva huliganilor şi criminalilor

CITEŞTE ŞI: Mărturia ucigaşului elevului din Craiova: „Ei, asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!“ - UPDATE

După sute de mesaje în care cei care l-au cunoscut pe Andrei Goreci cer pedeapsa cu moartea pentru ucigaş, o tânără care se autointitulează „Lavinia“ a postat primul mesaj de încurajare, la articolul în care apare ultimul comentariu scris pe Facebook de Romel Voicu. „Mai lăsaţi-l în pace pe bietul băiat..îl cunosc de foarte mult timp pe danezu' şi nu cred k a fost cu intenţie..găsiţi-vă oameni buni şi alte preocupări, nu mai lăsaţi comentarii aiurea..dani fii tare..te aşteptăm acasă..“, scrie Lavinia, comentariul fiind publicat la articolul „Ucigaşul elevului model a scris pe Facebook înainte de crimă: «Defectele mele sunt calităţile tale»“.

Timişoara: Şmecherii vitezomani ies nevinovaţi din accidente grave (GALERIE FOTO)

Timişoara: VIDEO Sârbii filmaţi gonind cu 240 de km/h prin oraş scapă de Poliţia Rutieră la fel ca mulţi alţi şmecheri (UPDATE)

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia"

image

Cei care l-au cunoscut pe elevul înjunghiat mortal au postat sute de comentarii: „L-aş pune în mijlocul străzii şi l-aş lovi cu o maşină cu viteza de 300 km/h să vadă cum e durerea“, a scris un apropiat al elevului ucis. Romel Voicu riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite