Cum să scapi de întreţinerea astronomică de la iarnă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vreţi să scăpaţi de plata întreţinerii astronomice în oraşul cu cea mai scumpă gigacalorie din ţară, soluţia este debranşarea. RADET Constanţa anunţă că termenul-limită pentru depunerea cererilor de eliberare aviz pentru deconectarea/debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare este 14 septembrie.

În luna octombrie demarează probele la rece în vederea începerii furnizării agentului termic pentru sezonul rece 2012 - 2013, astfel că RADET Constanţa anunţă că termenul-limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului pentru deconectarea/debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare este 14 septembrie.

Având în vedere că termenul prevăzut de lege pentru soluţionarea fiecărui dosar depus la registratura regiei este de 30 zile, RADET Constanţa a luat măsura de sistare a depunerilor cererilor de eliberare aviz pentru deconectare /debranşare de la sistemul centralizat de termoficare la 14 septembrie, pentru că rezoluţia pentru fiecare caz în parte urmează a fi dată până la 14 octombrie.

RADET Constanţa menţionează că după data de 14 septembrie se mai primesc doar completări la dosar, completări solicitate de către reprezentanţii regiei autorizaţi să analizeze şi să aprobe dosarele consumatorilor care solicită deconectarea /debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare.

În plus, începând cu 14 octombrie vor demara şi probele la rece în vederea începerii furnizării agentului termic pentru sezonul rece 2012 - 2013.

Constanţa este oraşul cu cea mai scumpă gigacalorie din ţară: 350 de lei, dublă faţă de Capitală. În sezonul rece, oamenii au plătit până la 1.300 de lei întreţinerea lunară pentru un apartament de 4 camere.

Dintre cei aproximativ 310.000 de locuitori ai oraşului Constanţa, aproape 270.000 sunt racordaţi la sistemul de alimentare cu energie termică produsă centralizat.

În oraşul cu cea mai scumpă gigacalorie, întreţinerea a crescut în februarie cu 25%!

Facturile la întreţinere au explodat! Cât plătesc constănţenii pentru căldura din apartamente

Costuri astronomice la întreţinere: 500 de lei pentru un apartament de două camere, 850 de lei pentru unul cu trei camere


Gigacaloria-record a Constanţei, scumpită mai mult! Preţul, cel mai mare din ţară, a ajuns la 350 de lei!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite