Constanța: Haine de plajă de lux cu 5.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii cu fiţe îşi pot cumpăra din Mamaia şlapi Alexander McQueen cu 500 de lei sau slipi Armani cu 42 de lei.

În nordul staţiunii Mamaia există un magazin care vinde haine şi accesorii de plajă, casual sau elegante, marca Dolce&Gabbana, Versace, Valentino, Alexander McQueen, Roberto Cavalli sau Chloé.

De 4 Iulie militarii americani au ieşit în Mamaia

Clienţi - oamenii care călătoresc în străinătate

Pentru cei care nu concep să nu aibă şi la mare articole vestimentare şi accesorii de firmă, Fifth Avenue Boutique din incinta Galeriilor Rex din Mamaia a adus articole vestimentare de la firme precum Dolce&Gabbana, Versace, Valentino, Alexander McQueen, Roberto Cavalli sau Armani.

Peste 130 de salvamari în toate stațiunile de pe litoral

Turiştii fac baie în mare indiferent de vreme

Preţurile sunt pe măsura numelui, iar cei care calcă pragul magazinului la fel. „Avem clienţi de toate vârstele, în general oameni care călătoresc în străinătate şi care cunosc produsele de firmă“, spune vânzătoarea Andra Voinescu. Produsele de firmă nu sunt neapărat ultima colecţie.

Particularii din Costineşti au cele mai mici preţuri de pe litoral

Galerie foto / Ce tatuaje putem admira pe litoral?

Şlapi de 500 de lei

O cămaşă cu butoni originali marca Dolce&Gabbana costă 620 lei, iar una simplă de la Valentino sau Calvin Klein ajunge la 260 de lei. O pereche de încălţări bărbăteşti Dolce&Gabbana costă 550 de lei, slipii Armani sunt 42 de lei, iar o pereche de şlapi Alexander McQueen ajunge la 500 de lei. O curea Versace de piele se poate cumpăra cu 260 de lei.

image

Geantă de 55 de milioane

Femeile îşi pot cumpăra o rochie de plajă cu 805 lei, una de seară cu preţuri cuprinse între 1.200 şi 2.000 de lei sau de club cu preţuri care ajung la 1.000 de lei.

Aquazorbing – bila care merge pe apă

Galerie foto / A sosit Cocoşatu` pe litoral, regele mititeilor din Bucureşti

Pentru ţinuta de seară puteţi asorta o pereche de sandale Dolce care costă 866 de lei. „Cel mai scupt articol din magazin este o geantă Dolce&Gabbana, care costă 5.500 de lei“, spune vânzătoarea.

Constanţa: Sezonul cu cele mai multe oferte la cazare

Un colier la magazinul din Mamaia costă 300 de lei, însă puteţi găsi bijuterii şi la 175 de lei.

image

Codin Maticiuc, printre clienţi

Printre vedetele care au călcat pragul magazinului se numără Delia, Codin Maticiuc, Ana Lesko şi Gina Pistol. „Delia a cumpărat o geantă Chloé, Gina Pistol o rochie de plajă, iar Ana Lesko articole vestimentare şi accesorii“, povesteşte Andra Voinescu.

Citiți mai multe în !

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite