Galerie foto / Ce tatuaje putem admira pe litoral?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modă sau doar fiţe, tatuajele sunt întâlnite la tot pasul la turiştii sosiţi pe litoralul Mării Negre. Însemnele tribale şi literele chinezeşti sunt preferate de turişti.

Ce se poartă în acest sezon? Modele cât mai ciudate, însemne chinezeşti, tribale, tatuaje temporare personalizate. Acestea par a fi modul cel mai potrivit pentru foarte mulţi tineri de a ieşi în evidenţă şi pentru a afişa o imagine cât mai cool.

VEZI GALERIE FOTO aici !

Turiştii fac baie în mare indiferent de vreme

Ioana Sava (23 de ani) din Bucureşti este atât de pasionată de trupa ei preferată, Metallica, încât a decis să-şi tatueze pe pulpa dreaptă câteva versuri dintr-un cântec. „Versurile sunt un fel de «Înger, îngeraşul meu» în limba română", a spus fata zâmbind. Ca să nu se plictisească pe perioada vacanţei, şi-a tatuat temporar pe încheieturile mâinilor şi celebrele desene animate Mickey Mouse. „Astea se curăţă după un timp", a adăugat ea.

De 4 Iulie militarii americani au ieşit în Mamaia

Un alt fan al trupei Metallica este şi Cristian (35 de ani), tot din Capitală. „Eu am ales un tatuaj asemănător cu cel al membrilor formaţiei mele preferate", a spus bucureşteanul mândru de accesoriile sale de pe piele.

image

În schimb, Vali Drăgan (30 de ani) a ales un model tribal. „Mi-am făcut acest model pentru că mi s-a părut mai interesant", a spus tânărul.

În general, fetele preferă tatuajele mici, iar băieţii, literele chinezeşti, tribalele sau chiar dragoni, chipuri ale unor artişti cunoscuţi, nume etc.

Tatuaje la preţ de criză

Cristi Costea (29 de ani) este unul dintre specialiştii într-ale tatuajelor din zona Cazino din Mamaia. Tânărul este convins că ceea ce face el este o adevărată artă şi spune că tatuajele au devenit un accesoriu pentru cei care vor să pară diferiţi faţă de ceilalţi sau care vor pur şi simplu să impresioneze.

A venit circul!

Aproape 50.000 de turişti au sosit pe litoral

„Cele mai apreciate sunt tatuajele în stilul tradiţional chinezesc. Trebuie să ai multă experienţă ca să nu greşeşti modelul ales de clienţi, să ştii să combini culorile şi să nu personalizezi modelul mai mult decât este nevoie", explică el.

În faţa lui, pe tarabă, potenţialii clienţii pot consulta un catalog, dintre care îşi aleg modelul dorit. Cu toate acestea, orice idee a clientului şi orice desen pot fi transformate într-un tatuaj personalizat, unic.

La Aqua Magic, distracție pe bani mulți

Constanţa: Aquazorbing – bila care merge pe apă

Criza şi-a pus amprenta şi-n acest domeniu. Astfel, preţul celui mai simplu tatuaj este de 5 lei, însă acesta poate varia în funcţie de complexitatea, dimensiunea şi nuanţele utilizate la realizarea desenului ales.

Pentru modelele mai mari, turiştii trebuie să scoată din buzunar 40-50 de lei.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite