De 4 Iulie militarii americani au ieşit în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarii americani de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu au sărbătorit ieri ziua națională a Statelor Unite ale Americii, printr-o permisie în Mamaia. Americanii au mers pe plajă, au jucat volei, au înotat, au băut bere și sucuri, apoi au intrat la terase de prin stațiune unde au continuat petrecerea. 

Cei mai mulţi dintre ei au ocolit aglomerația și s-au așezat în nordul Mamaiei. Ei au avut un singur regret, că nu au putut fi alături de cei dragi de Ziua Americii. Eric Robledo din Florida (28 de ani) şi Todd Floris din SUA (27 de ani) au încercat să se distreze aici.

Ce tatuaje putem admira pe litoral?

Turiştii fac baie în mare indiferent de vreme

„Ştiu că astăzi s-au împlinit 234 de ani de la proclamarea Independenţei. Din păcate, serviciul nu ne-a permis să fim alături de familiile noastre, dar ne-am gândit mult la ai noştri. Sunt detaşat la Kogălniceanu de trei săptămâni, dar mi-am făcut deja o impresie despre România. Este o ţară frumoasă şi ne simţim foarte bine“, a declarat Eric.

A sosit Cocoşatu` pe litoral, regele mititeilor din Bucureşti

Constanţa: Aquazorbing – bila care merge pe apă

Todd este extrem de captivat de jocurile de pe plajă şi îi place să se distreze. „Dacă n-am putut încinge grătarele acasă, măcar avem ocazia să mâncăm ceva bun şi să sărbătorim aici Ziua Americii“, a spus Todd resemnat.

Citiţi mai multe în !

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite