Constanţa: Aquazorbing – bila care merge pe apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agrement la piscină - te rotești sau poți să mergi, sari, te arunci pe apă fără să te uzi. Bila care merge pe apă este dedicată celor mici și pentru 5 minute plătești 10 lei de persoană.

În capătul stațiunii Mamaia, într-o zonă înconjurată de hoteluri de patru stele, piscina Pelican este animată tot timpul de părinți și copii.


Galerie foto / Ce tatuaje putem admira pe litoral?

Zarva se aude de departe, iar bilele imense care plutesc agitate pe suprafața apei atrag atenția. Water walking ball este noua modă printre copiii care vin la mare. Iar jocul cu această bilă se numește Aquazorbing.

Turiştii fac baie în mare indiferent de vreme

De 4 Iulie militarii americani au ieşit în Mamaia

„Este o bilă cu diametrul de aproximativ 2 metri, fabricată dintr-un plastic special care nu se sparge sau se fisurează și în plus este confecționată dintr-un material care plutește pe apă, asemănător colacului“, explică Vlad, unul dintre angajații piscinei.

50.000 de turişti pe litoral
„Tati, mai vreau odată!“, se aude din toate părțile piscinei. „Am mai văzut așa ceva în Turcia, este o distracție nouă în România, iar pentru copii este o experiență unică“, spune Ion Colea, din București, care și-a adus gemenele să meargă pe apă.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite