O maşină care circula cu 150 km/h a fost făcută praf pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clujean care circula cu viteză pe Autostrada Transilvania a pierdut controlul autoturismului, s-a izbit de parapet şi a ieşit în decor. Unul din cei trei pasageri ai autoturismului a fost rănit grav, iar maşina abia mai poate fi recunoscută.

Vezi şi VIDEO Ce testează şoferii pe Autostrada Transilvania: viteza maşinilor şi inscripţionarea CD-urilor cu muzică

Beat mort a ucis un om sub ochii copiilor

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.40, pe sensul de deplasare Turda - Gilău. Potrivit poliţiştilor, Laurenţiu Bogdan M., în vârstă de 30 de ani, „nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat in coliziune cu parapetul metalic şi a părăsit partea carosabilă pe acostament”.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de aproximativ 80%.

UPDATE: Accidentul a avut loc după ce, brusc, o ploaie torenţială s-a produs în zona autostrăzii. Potrivit lui Vasile Drăgan, administratorul Autostrăzii Transilvania din cadrul Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Cluj, în maşină se aflau trei persoane. „Cu toate că limita maximă legală de viteză admisă era de 80 km/h, în condiţiile de carosabil umed, tinerii circulau cu 150 km/h”, a spus Drăgan. „Autoturismul s-a dat peste cap de 3 ori”, a mai spus acesta. Accidentul s-a produs în apropierea kilometrului 41. După accident, carosabilul a fost curăţat în circa 20 de minute. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite