VIDEO Ce testează şoferii pe Autostrada Transilvania: viteza maşinilor şi inscripţionarea CD-urilor cu muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura autostradă din Ardeal şi cea mai scurtă din Europa şi-a găsit o întrebuinţare inedită: tot mai mulţi şoferi îşi testează maşinile pe şoseaua care leagă Gilăul de Turda. Unul dintre ei a testat A3 încercând să inscripţioneze un CD cu muzică.

Citeşte şi GRAV O maşină a fost făcută praf pe Autostrada Transilvania

Testul CD-ului pe Autostrada Transilvania este una din cele mai inedite metode de a testa fineţea stratului de asfalt de pe A3. Cu toate acestea, după cum arată şi realizatorul înregistrării video, înscripţionarea dă greş. „Nu mi se pare normal să nu pot să scriu un disc în timp ce merg pe autostradă”, spune acesta. Autorul testează inscripţionarea a două discuri, reuşind în cele din urmă să ajungă la un rezultat cu cel de-al doilea:

Pe Autostrada Transilvania au început să fie foarte la modă drive testele. În ultimele zile, pe internet au apărut deja două filmuleţe în care se poate observa aderenţa şi puterea unor maşini precum  Hyundai i30 1.6 CRDi, de 115 cai putere sau Skoda Superb, de 180 de cai putere, testate între Gilău şi Turda. Hyundaiul reuşeşte să ajungă la o viteză de aproape 200 de km/h:

Mai mulţi tineri îşi pun viaţa în pericol, cânducând cu viteză foarte mare de la intrarea pe autostradă şi până la ieşire în doar 10 minute. Pe filmare se poate observa că BMW-ul la bordul căruia se află atinge viteza de 200 de km/h:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite