Dedeman a colaborat cu Monica Apostu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O familie descurcăreaţă: Monica şi Sorin Apostu
O familie descurcăreaţă: Monica şi Sorin Apostu

Compania Dedeman confirmă că a avut un contract de asistenţă juridică cu Monica Apostu. Potrivit reprezentanţilor companiei, soţia primarului Sorin Apostu le-a oferit consultanţă pentru achiziţionarea terenului pe care s-a construit magazinul.

În motivarea dată de magistraţi pentru arestarea primarului Sorin Apostu, firma Dedeman este amintită în rândul companiilor care au fost ajutate de edil, împreună cu soţia sa, să intre pe piaţa clujeană. Reprezentanţii Dedeman au confirmat că există un contract de asistenţă juridică cu cabinetul Monicăi Apostu şi o cataloghează drept o „regretabilă coincidenţă".

Citeşte şi:
Primarul Apostu a "ajutat" patru mari companii să intre pe piaţa din Cluj

Soţia lui Apostu muncea doar pentru şpagă

„În cazul nostru, prestaţia şi prezenţa avocatei este menţionată şi certificată în mod expres de către notarul public în conţinutul contractului de vânzare-cumpărare. Onorariul aferent i-a fost achitat în baza unui contract de asistenţă juridică. Nu au existat şi nu există alte raporturi de colaborare cu această avocată. În afara acestui onorariu nu s-au efectuat niciun fel de alte plăţi către avocata respectivă", susţin reprezentanţii companiei.

Totodată, reprezentanţii Dedeman susţin că nu au nicio legătură cu municipalitatea şi că nu au avut alte contracte pentru obţinerea autorizaţiei de construire. „Autorizaţia a fost obţinută de către vânzător, fiind emisă cu două luni înainte de data încheierii contractului de vânzare - cumpărare", adaugă oficialii Dedeman. Mai mult, aceştia susţin că firma care a intrat pe piaţa clujeană în luna martie nu are încheiate niciun fel de contracte cu Primăria Cluj-Napoca, din care să obţină venituri.

Caracatiţa lui Apostu

„Considerăm regretabilă şi nedreaptă asocierea numelui companiei noastre cu fapte de corupţie. Niciodată compania Dedeman şi managementul acesteia nu au realizat sau încurajat acte de corupţie.Totodată, ne exprimăm convingerea că autorităţile statului vor reuşi să ducă la bun sfârşit demersurile de a elimina corupţia şi infracţionalitatea de orice fel din România", conchid aceştia.

Cum evita Sorin Apostu să-i fie ascultat telefonul

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite