UPDATE: Există şi un supravieţuitor din rândul celor care au plecat de la Buzău. Starea pilotului Bâlsanu este bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sursele citate de Mediafax din cadrul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc au precizat că, în afara celor patru decedaţi, există şi un supravieţuitor din rândul celor care au plecat de la Buzău, chiar pilotul avionului, Daniel Bâlsanu.

UPDATE: Şcoala de Aviaţie de la Boboc a pierdut patru profesionişti în frunte cu comandantul lor

UPDATE: Starea pilotului Daniel Bâlsanu, supravieţuitor al accidentului aviatic de la Tuzla, este bună, conduita terapeutică urmând să fie stabilită de către o echipă pluridisciplinară, acesta fiind internaţi în Spitalul Militar din Capitală, conform Mediafax. Cei trei răniţi care au supravieţuit accidentului aviatic de luni după-amiază, de la Tuzla, soldat cu moartea a 11 militari, au ajuns la Spitalul Militar din Bucureşti, în jurul orei 23.00. Cei trei au fost aduşi cu elicopterul de la Spitalul Judeţean Constanţa, unde fuseseră internaţi iniţial. Unul dintre cei trei răniţi, ajuns în stare critică la spital, a decedat în timpul nopţii.

Tragedie la Tuzla / Surse din anchetă susţin că avionul era încărcat peste limită! Vezi aici lista militarilor decedaţi în avionul morţii
Constanţa: Ancheta de la Tuzla este coordonată de procurorul din cazul „Elodia"

Aceleaşi surse precizează că acesta ar fi reuşit să se salveze după ce ar fi sărit din avion, în momentul în care au apărut problemele la decolare. Acesta este rănit la nivelul feţei şi al scalpului şi era în stare de inconştienţă.

Potrivit sursei citate, doi dintre militarii răniţi fac parte din Forţele Navale, iar al treilea este încadrat în Forţele Aeriene.

CITIŢI ŞI:

Căpitanul Lavinia Guiţă, printre victimele accidentului aviatic de la Tuzla

MApN confirmă: Comandantul Şcolii de la Boboc a murit în accidentul aviatic de la Tuzla

O comisie de investigaţie tehnică, numită prin ordin al ministrului Apărării Maţionale, cercetează împrejurările producerii catastrofei aviatice.

UPDATE: "Subfinanţarea armatei vinovată moral pentru tragedia aviatică de la Tuzla", au spus militarii timişoreni aflaţi în rezervă

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite