Şcoala de Aviaţie de la Boboc a pierdut patru profesionişti în frunte cu comandantul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comandantul bazei aeriene de la Boboc, comandorul Nicolae Jianu, împreună cu trei colegi, au murit luni după-amiază în accidentul aviatic de la Tuzla.

Vezi galerie foto cu victimele de la Boboc

Un avion AN-2 din dotarea Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc, care executa o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare, s-a prăbuşit ,luni, în jurul orei 17.40, pe aerodromul Tuzla. La scurt timp după decolare, aeronava a pierdut brusc înălţime şi s-a prăbuşit. În urma impactului cu solul, aeronava a luat foc, incendiul fiind stins la ora 18.15.

Trupul comandorului Nicolae Jianu va fi adus la Buzău

Potrivit MapN, în urma catastrofei aviatice şi-au pierdut viaţa patru militari din cadrul Forţelor Aeriene şi opt din cadrul Forţelor Navale. Victimele de la Boboc sunt comandorul Nicolae Jianu, de 49 de ani, căsătorit şi cu doi copii, locotenent-comandor Cătălin Vicenţiu Antoche, de 34 de ani, căsătorit şi cu un copil, locotenent Lavinia Guiţă, de 26 de ani, necăsătorită şi maistrul militar clasa I Răzvan Rângheţ, în vârstă de 43 de ani, căsătorit şi tată a doi copii.

Starea celui de-al cincilea militar de la Boboc, căpitanul Daniel Bâlsanu, este stabilă, acesta fiind internat la SUUMC pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament, alături de maistrul militar clasa a IV-a Marius Nazare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite