UPDATE: Căpitanul Lavinia Guita, printre victimele accidentului aviatic de la Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie-pilot este printre victimele accidentului de pe aerodromul Tuzla. Căpitanul Lavinia Guita era singura reprezentantă de la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc care pilota avionul de tip AN 2, ca cel implicat în accidentul produs luni după-amiază.

UPDATE: Şcoala de Aviaţie de la Boboc a pierdut patru profesionişti în frunte cu comandantul lor

UPDATE: "Subfinanţarea armatei vinovată moral pentru tragedia aviatică de la Tuzla", au spus militarii timişoreni aflaţi în rezervă

Potrivit unor surse din cadrul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" de la Boboc, citate de Mediafax, printre cei 11 militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de luni după-amiază se numără şi căpitanul Lavinia Guita, singura femeie din cadrul unităţii de la Boboc care pilota avionul de tip AN2.

Lacrimi din toată ţara pentru Escadrila din Ceruri, după tragedia de la Tuzla

Lavinia Guita a absolvit Academia Forţelor Aeriene în anul 2007, iar un an mai târziu, în iulie 2008, ea a fost decorată de generalul Constantin Croitoru, la momentul respectiv şef al Statului Major al Forţelor Aeriene, cu prilejul aniversării a 50 de ani de la atribuirea numelui "Aurel Vlaicu" platformei de învăţământ de la Boboc.

MApN confirmă: Comandantul Şcolii de la Boboc a murit în accidentul aviatic de la Tuzla

Există şi un supravieţuitor din rândul celor care au plecat de la Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite