Lacrimi din toată ţara pentru Escadrila din Ceruri, după tragedia de la Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele, prietenii şi colegii îi plâng pe aviatorii de la Boboc, victime ale accidentului aviatic produs luni seară la Tuzla. Mesaje emoţionante până la lacrimi către familiile îndoliate şi cei rămaşi în urmă la Şcoală de Aplicaţie a Forţelor Aeriene de la Bococ, au fost transmise din toate zările şi prin intermediul siteului www.adevarul.ro

image

Comandor Nicolae Jianu, 49 de ani, căsătorit, doi copii. Comandant al Şcolii de Aplicaţie a Forţelor Armate din Boboc - Buzău

Liviu Pescaru, stabilit în Greentown PA, USA, fost coleg al comandorul Nicolae Jianu, comandant al Şcolii de Aviaţie a Forţelor Aeriane de la Boboc:
„Nicolae Jianu.....un om deosebit...un prieten adevărat...un aviator plin de pasiune.......am fost colegi la "şcoala din Boboc"... ani între 1983 şi 1987....acolo la Boboc am împărţit şi bune şi rele.....un om pe care nu-l poţi uita...niciodată....imposibil....."

Elena, din localitatea natală a comandorului Nicolae Jianu: „Moartea lui Nicolae Jianu reprezintă o mare pierdere şi pentru locuitorii comunei Cilieni. Ne mândrim că de aici a plecat un om atât de valoros, dar ne întristam ca a plecat prea devreme la Ceruri.Este încă o dovadă ca şi Dumnezeu are nevoie de oameni buni".

Ionuţ Neamu: „Dacă m-ar pune cineva să definesc competenta militară cu un cuvânt, aş spune «Nicolae Jianu». Dumnezeu să-l odihnească!"


„Un om simplu": „Dumnezeu să-i odihnească ! Comandantul Şcolii de la Boboc a fost colegul meu, a fost prietenul meu, a fost în ultimii ani comandantul meu. Condoleanţe soţiei , copiilor şi părinţilor acestui om din partea acelui pilot a cărei porecla era „Naşu". Voi fi la înmormântarea ta, NAE"


„Un militar": "Acum aviaţia militară a pierdut încă un Comandant. După generalul Alexandru şi generalul Stan, încă un Comandant a plecat la Escadrilă din Ceruri. Condoleanţe familiilor îndurerate şi tuturor celor care simt ca noi, cei care credem în piloţii militari români. Dumnezeu să-i odihnească în Pace!"

image

Lavinia Ghiută, 26 de ani, necăsătorită

Eugen: „Dumnezeu să-i ierte, să-i odihnească şi să-i aibă în paza Lui! Din păcate, aviaţia şi paraşutismul şi-a luat din nou tributul de vieţi! Şi cu atât mai trist cu cât printre cei căzuţi la datorie era şi o femeie frumoasă şi talentată (n.r. - Lavinia Ghiută), cu mari perspective în această profesie nobilă, de aviator militar!"

Violeta: „De acum Lavinia îi va veghea pe cei dragi doar din ceruri! Doamne, eşti prea crud pentru că îi iei la tine numai pe cei buni"
Mircea: „Azi, o zi tristă pentru Mediaş, ne-a vizitat pentru ultima oară Lavinia. Să ştii că te iubim şi te vom păstra în inimi toată viaţa. Domnul să te aibă în paza şi, cu greu, îţi spunem: adio, Lavinia"
.

image

Maistrul militar clasa I Răzvan Rîngheţ, 43 de ani, căsătorit, tată a doi copii

Adriana, vecină a maistrului militar Răsvan Rîngheţ: „Un om deosebit, tot ceea ce atingea se transforma în aur, regret nespus că nu sunt acasă ca să particip la funeraliile lui. Îşi diviniza meseria, povestea cu drag despre zborurile lui, nu merita o aşa soarta. Bogdanel o să aibă mare nevoie de tăticul lui, însă el a plecat acolo Sus să aibă grijă de copiii lui. Sufletul meu e gol....O să mă uit mereu în curte sa îl văd venind de la muncă. Parcă îl aud: ,,Bună adriana"! Dumnezeu să îl odihnească în pace!"

Trupul maistrului militar clasa I, Răzvan Rangheţ, este depus acasă şi va fi înmormântat mâine la Buzău, la ora 11.30, cu onoruri militare.

image

Locotenent-comandor Cătălin Vicenţiu Antoche, 34 de ani, căsătorit, un copil

Redacţia Adevărul de Seară Buzău transmite condoleanţe familiilor îndoliate şi colegilor: RESPECT etern profesioniştilor Escadrilei de la Boboc!

CITIŢI ŞI:

Tatăl maistrul militar Răzvan Rangheţ: “Am fost aviator toată viaţa şi ştiu AN-2-urile. Sigur a fost eroare umană”

Ultimul zbor: Trupurile aviatorilor căzuţi la Tuzla au fost aduse pe Aerodromul de la Boboc

UPDATE/FOTOGALERIE Accidentul de la Tuzla a decapitat componenta de bază a misiunilor de tip strict secret. Băduţ, înmormântat cu onoruri

Comandantul de la Boboc lasă moştenire grea urmaşilor. Tocmai plănuise amenajarea unui terminal civil lângă aerodromul militar

Constanţa: EXCLUSIV/ Locotenentul Liviu Antim a făcut schimb de locuri pentru zborul morții

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite