EXCLUSIV Coşmarul poliţistului mutilat pe viaţă de un interlop: Codruţ Oprea tresare doar la rugăciuni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul băgat în comă de un intelop numit Ghenosu, în urmă cu aproape doi ani, trăieşte la mila medicilor şi a colegilor care donează bani pentru îngrijirea lui. Medicii nu cred că-şi va reveni, iar singurul lucru care pare să-l trezească din starea vegetativă sunt doar rugăciunile rostite la capul patului de către mama acestuia.

De un an şi şapte luni, poliţistul Codruţ Oprea, care a primit decoraţia de "Cavaler" de la preşedintele Traian Băsescu, e plimbat prin spitale ca o minge de ping pong. S-au strâns chiar şi 60.000 de euro pentru ca agentul să fie supus unui tratament la Viena, însă medicii de-acolo nu au reuşit să-l treazească din comă. Acum a ajuns într-un spital din Târgovişte, acolo unde cheltuielile lunare ajung la aproape două mii de euro pentru mâncare şi îngrijire medicală. În condiţiile în care veniturile familiei Oprea sunt de circa 1.000 de lei pe lună.

Tatăl agentului, Adrian Oprea, se îmbărbătează şi spune că starea lui este mai bună, şi asta mai ales de când a fost adus în Târgovişte. „Chiar dacă starea lui medicală e proastă, îl simt când îi vorbesc. Tresare însă când mama lui îi citeşte rugăciuni. Ştiu că ne aude, e clar că ne înţelege. De când l-am mutat aici s-a îngrăşat, mestecă şi pare că e mai bine" explică tatăl îndurerat.

Părinţii l-au mutat aici la sfârşitul lunii ianuarie, după aproape un an de internare la Spitalul Floreasca. Tatăl poliţistului a depus atunci o plângere împotriva instituţiei medicale din Bucureşti, cu acuzaţia că fiul său ar fi fost bruscat de personalul spitalului. Acesta a explicat atunci că tânărul avea mai multe vânătăi pe corp.

„N-am fi reuşit niciodată să avem grijă de Codruţ dacă nu ar fi existat oameni cu suflet mare care să-i sară în ajutor. Primim periodic donaţii, din partea Primăriei, colegilor lui Codruţ, de la Crucea Roşie şi din alte părţi", mai spune Adrian Oprea.

Dar probabil cel mai important ajutor pe care aceştia îl aşteaptă e un miracol divin care parcă întârzie să mai vină. „Ne e greu, dar încercăm să trecem peste greutăţi. Ştiu că doar Dumnezeu mai poate să ne ajute", ni se confesează tatăl afectat.

Citeşte şi: VIDEO Poliţistul băgat în comă de un interlop, Codruţ Oprea a primit astăzi decoraţia de "Cavaler" de la preşedintele Traian Băsescu pe patul de spital!

DURERE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: "Am obosit, iar Codruţ nu şi-a revenit! Dumnezeule, cu ce am greşit?"

APEL Tatăl polițistului nenorocit de un interlop: „Căutăm o clinică oriunde în lume care să ne ajute pentru recuperarea lui Codruț"

Codruţ Oprea a fost externat de la Floreasca şi va fi îngrijit de medicii din Târgovişte

Poliţiştul Codruţ Oprea a început să-şi revină la Spitalul din Târgovişte

UPDATE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: „A deschis ochii câteva clipe şi părea vioi"

Bucureşti: Medicii despre starea poliţistului bătut de interlop: "Pacientul nu-şi va reveni"

TRAGEDIE Polițistul băgat în comă de un interlop a rămas și fără pensia de invalid de la stat

Tatăl polițistului băgat în comă de un interlop: „A deschis ochii și dă semne de înviorare, dar nu-mi zice nimeni când va merge din nou"

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite