EXCLUSIV Martor la accidentul lui Huidu „Nu a derapat. Huidu a intrat în depăşire, cu viteză, fără să semnalizeze. Urla: Sunt distrus!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist bucureştean se afla duminică dimineaţă, pe DN 1, în spatele maşinii conduse de Şerban Huidu. Acesta a declarat în exclusivitate pentru bucuresti.adevarul.ro că realizatorul TV nu a derapat. Dimpotrivă, s-a angajat într-o depăşire fără să semnalizeze!

Bucureşteanul, angajat la o firmă de taximetrie din Bucureşti, se afla, duminică, în spatele maşinii lui Şerban Huidu şi a văzut întreaga scenă a accidentului de duminică de la doar câţiva metri.

"Eram în maşină după Huidu. Nu a derapat nimeni, o să se vadă asta şi la expertiză. A intrat în depăşire fără să semnalizeze. S-a izbit nimicitor! A început să urle femeia care se afla pe bancheta din spate. Au început să urle toţi oamenii de pe stradă. A coborât şi el din maşină, s-a luat cu mâinile de cap şi a urlat: "Sunt distrus! Ce-am făcut?". S-au adunat zeci de oameni între timp", a declarat taximetristul.

Acesta a mai povestit cum Loganul s-a dat peste cap şi apoi a văzut cum victimele erau prinse printre fiarele maşinii.„A trebuit să ne oprim toţi după accident, în coloană. Eram acolo când s-a produs accidentul. Nici Poliţiea, nici Salvarea nu venise. A sunat un om la 112“, a mai spus martorul.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Taximetristul bucureştean a mai declarat în exclusivitate pentru bucuresti.adevarul.ro că maşina condusă de vedeta Prima Tv avea o viteză mare în momentul impactului. "Am auzit şi eu pe la televizor că nu ar fi avut viteză. Cum dracu să nu aibă dacă l-am văzut cu ochii mei. Avea mult, peste 80-90 de kilometri la oră. S-a izbit în Logan şi s-a rostogolit maşina parca era de jucărie!", a spus martorul.

EDITORIAL, de Mălin Bot

redactor-şef adevarul.ro

Malin Bot

Genocid în România: 65.000 de morţi, prea puţini vinovaţi

„Nu vreau să îi fac rău lui Huidu“

Acelaşi şofer mai povesteşte că era în drum spre munte, împreună cu doi prieteni, în momentul în care a văzut tragedia. "Ne-am speriat groaznic. Pe un amic care era cu mine l-a sunat după ceva timp mama să îl întrebe dacă suntem bine. Ştiam că mergem pe acolo, iar noi tot într-un Logan eram. Ne-a ferit Dumnezeu de aşa o nebunie!", a mai declarat taximetristul.

Bărbatul, care a preferat să îşi păstreze anonimatul, spune că refuză să dea declaraţii la Poliţie pentru a povesti ceea ce a văzut. „Nu vreau să îi fac rău lui Huidu. Dumnezeu e mare şi îl vede. Ştiu, puteam fi eu în Loganul acela cu morţi, dar nici nu trebuie să fim răi. Şi Huidu e distrus“, a spus taximetristul bucureştean.

Pentru a-şi demonstra credibilitatea, că duminică a fost la Braşov împreună cu doi prieteni, martorul-taximetrist a arătat reporterului bucuresti.adevarul.ro fotografii făcute cu telefonul mobil, datate 16.10.2011, în care era alături de amici la munte. Mai mult, acesta şi-a contactat, în timpul discuţiei, unul dintre prietenii care era cu el în maşină, când au văzut accidentul, pentru a-l întreba dacă a reuşit să mai înregistreze cu telefonul mobil momente din timpul tragediei. „Nu a mai reuşit să mai filmeze. S-a speriat şi el prea tare“, a adăugat taximetristul.

Citiţi şi

EDITORIAL


image

 redactor-șef Adevărul
Viaţa e un mare cârcotaş


VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Declaraţii contradictorii în dosarul accidetului lui Huidu. Se vehiculează viteze de la 70 km/oră la 100 km/oră

Martor la carnagiul provocat de Huidu: "lumea a vrut să-l ia la bătaie după ce a ieşit din Mercedes"

EXCLUSIV Martor la accidentul lui Huidu „Nu a derapat. Huidu a intrat în depăşire, cu viteză, fără să semnalizeze. Urla: Sunt distrus!"

VIDEO Alt martor la accidentul lui Huidu, alte informaţii: «Loganul avea viteză mai mare»

Cine sunt victimele accidentului în care a fost implicat Şerban Huidu

Reacţii puternice după accidentul provocat de Şerban Huidu în care trei oameni au murit

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite