Beizadelei cu BMW „îi e ruşine de toată lumea“ şi crede că a făcut „o tâmpenie“. A uitat cum le cânta hip hop poliţiştilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liliana Constantin, avocata lui Andrei Andronie, tânărul care a omorât doi oameni, sâmbătă dimineaţă, pe Calea Floreasca, a încercat să-şi scape clientul de închisoare invocând că acestuia i-ar fi ruşine de ce a făcut.

Apărătoarea lui Andrei Traian Andronie, fiul fostului vicepreşedinte al BCR, Jean Andronie, a susţinut în faţa instanţei că tânărului în vârstă de 20 de ani „îi este ruşine de toată lumea“ pentru faptele sale. Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.00, după o noapte petrecută în club, Andronie s-a urcat la volanul BMW-ului tatălui său şi a gonit prin Bucureşti.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca

A refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor de la Rutieră şi, după o urmărire ca în filme, a produs un groaznic accident pe Calea Floreasca, în urma căruia doi oameni au murit.

„A fost o tâmpenie“
Pentru a-şi scăpa clientul de arestare preventivă pentru 29 de zile, avocata Liliana Constantin a mai susţinut că Andrei Andronie „nu bea, nu se droghează“ şi că tânărul consideră că „a fost o tâmpenie din partea lui să facă ceea ce a făcut şi ar face orice să dea timpul înapoi“.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

Cât priveşte starea lui Andronie după accident, care se urcase băut la volan, avocata a admis în faţa judecătorilor că „poate a băut“. Toate argumentele avocatei nu reuşit să impresioneze instanţa, iar judecătorii i-au dat lui Andronie 29 de zile de arest preventiv.

Sâmbătă dimineaşă, după ce a avariat trei maşini şi a omorât doi oameni, Andrei Andronie a coborât din maşină cântând în faţa poliţiştilor de la Rutieră. El le fredona agenţilor versuri din melodia „Viaţa noastră“, a formaţiei BUG Mafia.

Vezi aici videoclipul care l-a inspirat pe fiul fostului vicepreşedinte al BCR.

MAI CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

De ce a fost arestat şmecherul cu BMW? Vezi cum i-a sfidat beizadeaua pe oamenii legii şi care a fost motivarea judecătorilor!

Avocatul beizadelei cu BMW: „accidentul nu a fost produs de inculpat. Tatăl său are probleme grave de sănătate şi nu poate să accepte faptul că fiul său este un infractor“

Pericol mortal: criminalii de bani gata

Copii de bani gata certaţi cu legea: blestemul celor mai celebri Andrei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite