Şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără, este fiul fostului vicepreşedinte executiv al BCR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiat de bani gata, Andrei Traian Andronie este acuzat de ucidere din culpă, după ce a intrat cu bolidul într-o maşină de taxi şi a ucis doi oameni.

UPDATE ORA 23:00

Andronie Traian Andrei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat de ucidere din culpă, după ce a lovit un taxi, iar şoferul şi pasagera acestuia au murit.

UPDATE ORA 19.10

Andrei Traian Andronie, tânărul în vârstă de 20 de ani care sâmbătă dimineaţă a ucis un taximetrist şi o femeie pe Calea Floreasca, în timp ce conducea un BMW X5, este un copil de bani gata. Tatăl acestuia a fost, timp de cinci ani, vicepreşedinte executiv pe corporate banking la BCR. Apoi, până în ianuarie 2011, tatăl lui Andrei a fost vicepreşedinte executive al Băncii Feroviare.

Copilul de bani gata venise doar în vizită în Bucureşti pentru că este student la Universitatea de Ştiinţe Aplicate Haga, Olanda. Andrei a trecut pe contul său de Facebook că este absolvent al Colegiului „Spiru Haret“ din Capitală. Conform cancan.ro, în această vară, Andrei a trecut cu greu examenul de Bacalaureat, cu media 6,95, cele mai multe probleme punându-i proba la limba română.

Tânărul cu BMW X5, care conducea cu viteză foarte mare pe Calea Floreasca şi care a ucis un taximetrist şi o tânără, studiază în Olanda. Oamenii legii susţin că, în urma impactului, acul bolidului s-a oprit la 180 de kilometri pe oră. Poliţiştii au declarat că bărbatul acuzat pentru ucidere din culpă a fost reţinut pentru 24 de ore.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca

Daniel Piştea Inspector Principal Brigada Rutieră a declarat că tânărul este audiat. "La terminarea audierii vom stabili dacă se vor dispune măsuri preventive faţă de acesta. S-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă,  cu infracţiunea de refuz de recoltare de date biologice", a spus Piştea.

Citeşte şi:

EXCLUSIV  Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

Inspectorul principal de la Brigada Rutieră a confirmat faptul că şoferul cu BMW era urmărit de un echipaj al poliţiei, atunci când a avut loc impactul.

"Doi colegi de-ai mei s-au deplasat în spatele lui, când s-au apropiat de el, acesta a mărit viteza. L-au somat să oprească, dar acesta nu a vrut. Colegii mei l-au urmărit", a mai spus inspectorul principal.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

Poliţiştii l-au urmărit pe strada Ramur Tei, Barbu Văcărescu, Ştefan cel Mare, dreapta pe Calea Floreasca, unde s-a produs accidentul.

Daniel Piştea a mai spus că de la locul impactului dintre BMW şi celălalt autoturism şi până la locul unde taxiul s-a izbit de copac sunt 100 de metri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite