Copii de bani gata certaţi cu legea: blestemul celor mai celebri Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe odrasle fericite de miliardari au avut probleme cu legea din cauza bolizilor de zeci de mii de euro turaţi la maxim pe străzile Capitalei. Printre ei, fii de politicieni sau oameni de afaceri care au scăpat doar cu sancţiuni minore din partea autorităţilor.

Cazul lui Andrei Andronie (21 de ani), fiul celebrului bancher Jean Andronie, este poate cel mai grav întâmplat din seria accidentelor povocate de beizadele pe şoselele din Capitală. Urmărit de poliţie pe Calea Floreasca pentru viteză prea mare, aproape 200 de kilometri la oră,   tânărul a intrat pe contrasens, sâmbătă dimineaţa, şi a izbit în plin un taxi. În urma accidentului au murit două persoane iar alte trei au fost rănite.

Andrei Andronie

image

În rândul copiilor de bani gata care au sfidat legea intră, detaşat, şi Andrei Plăcintă (20 de ani), fiul senatoarei Simona Plăcintă.  În iarna anului trecut, băiatul a agresat mai multe persoane pe care le-a lovit cu maşina şi a creat panică în rândul trecătorilor de pe strada Berzei. Prietena acestuia a povestit atunci cum beizadeaua a făcut 26 de manevre cu maşina pentru a încerca s-o calce. Pentru asta, tribunalul Bucureşti a decis, în  decembrie anul trecut, arestarea lui pentru 29 de zile.

Andrei Plăcintă

Răzvan Andrei Plăcintă (21 de ani)

Fiul lui Năstase, prins cu 141 de kilometri pe oră

Şi fiul PSD-istului Adrian Năstase, Andrei, este cunoscut printre vitezomanii din Capitală. El a fost prins în 2009 de agenţii de la Rutieră rulând la volanul bolidului Land Rover cu 141 de kilometri pe oră.  El s-a situat în acel an pe locul doi în topul şoferilor bucureşteni care au călcat prea tare pe pedala de acceleraţie. Fiul premierului a fost prins pe Şoseaua Kiseleff şi a făcut contestaţie la Judecătoria Sectorului 1 pe motiv că era urmărit de paparazzi.

Andrei Năstase

image

O altă odraslă de politician, Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc, a avut parte numai de aventuri cu o maşină de lux care i-a adus numai belele. Acestuia i-a fost suspendat carnetul după ce a fost prins de poliţişti vorbind la telefon în timp ce conducea şi, mai presus de atât, i-a fost furat de două ori autoturismul.

Andrei Videanu

image

Norocos de poate considera Andrei Videanu, fiul liderului PDL Adriean Videanu, cel care a primit  cadou de majorat un bolid de trei miliarde de lei care nu i-a creat încă nicio problemă. Odrasla fostului primar are tot ce şi-ar putea dori de la viaţă: studiază în Elveţia şi îi place să cheltuie banii pe petreceri şi trabucuri. Are şi de unde,  dată fiind averea tatălui său de aproape 40 de milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite