Beizadeaua cu BMW, după ce a ucis doi oameni: „Nu mă interesează. Plec din ţară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Andronie, tânărul care a provocat tragicul accident de sâmbătă, de pe Calea Floreasca, fiind beat la volan, i-a şocat pe agenţii de la Rutieră.

Fiul fostului vicepreşedinte al BCR, Jean Andonie, şi-a păstrat tupeul şi după ce, sâmbătă dimineaţă, a produs unul dintre cele mai groaznice accidente rutiere din Capitală, din ultimii ani. Andrei Andronie, care a ieşit cântând din maşină după ce a ucis doi oameni pe Calea Floreasca, le-a spus poliţiştilor că „nu îl interesează urmările acţiunii sale, întrucât urmează să plece din ţară, fiind student în Olanda, având reşedinţa acolo“.
Cuvintele beizadelei apar în motivarea instanţei de judecată, care a decis, luni, ca băiatul de bani gata să fie arestat preventiv pentru 29 de zile.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

image

„Dispreţ faţă de normele rutiere“

Magistraţii au mai arătat că au „convingerea că infracţiunea de ucidere din culpă s-a săvârşit datorită împrejurării că inculpatul a manifestat un real dispreţ faţă de normele rutiere, faţă de instituţiile statului şi faţă de autoritatea agentului de poliţie rutieră care, în virtutea exercitării atribuţiilor de serviciu, l-a somat regulamentar pe inculpat să oprească autoturismul şi să se supună controlului, dar acesta a accelerat“.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

image

Urmărire ca în filme

Accidentul de sâmbătă a avut loc după ce fiul fostului vicepreşedinte al BCR, Jean Andronie, a petrecut o noapte întreagă într-un club din Capitală şi s-a urcat băut la volan.
Agenţii de la Rutieră l-au somat să oprească, dar acesta a accelerat până la viteză de 180 de kilometri la oră. Pe Calea Floreasca, Andronie a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un taxi parcat regulamentar. În urma impactului, şoferul taxiului şi pasagera care tocmai se urca în maşină au murit pe loc.

MAI CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

De ce a fost arestat şmecherul cu BMW? Vezi cum i-a sfidat beizadeaua pe oamenii legii şi care a fost motivarea judecătorilor!

Avocatul beizadelei cu BMW: „accidentul nu a fost produs de inculpat. Tatăl său are probleme grave de sănătate şi nu poate să accepte faptul că fiul său este un infractor“

Pericol mortal: criminalii de bani gata

Copii de bani gata certaţi cu legea: blestemul celor mai celebri Andrei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite